Ostalo

Artem Lobov poručio Khabibu da između njih još uvijek nije gotovo

Artem Lobov i Khabib Nurmagomedov
 Instagram
Artem Lobov otkrio je kako smatra da situacija između njega i Khabiba Nurmagomedova još uvijek nije riješena, ali isto tako i da mu to ne smeta jer pozitivno djeluje na njegov financijski saldo.

Možda su neki već i zaboravili kako su nesuglasice između timova Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova zapravo krenuli putem okršaja Khabiba i Artema Lobova u hotelu, prije prošlogodišnjeg UFC 223 eventa. To je bilo okidač za napad Conora McGregora na autobuse, nakon čega je Artem stavljen po strani, a Conor je preuzeo glavnu ulogu u tom rivalitetu. Pokušavao je Artem dogovoriti borbu protiv nekoga od Khabibovih timskih kolega, prije svega Zubaire Tukhugova, ali to se nije dogodilo i s vremenom je Artem dobio otkaz iz UFC-a.

No, na svoj sukob s Khabibom nije zaboravio te je otkrio da to sve još uvijek smatra otvorenim slučajem.

"Definitivno stvari nisu u redu. Imamo neriješenog posla koji će s vremenom vjerojatno biti riješen. No, trenutno nije niti blizu toga", otkrio je Lobov u razgovoru s Chaelom Sonnenom, nakon čega je dodao kako mu ta cijela situacija zapravo pozitivno djeluje na njegove financije:

"Ja imam veliki broj fanova u Rusiji, koji me u potpunosti podržavaju, a isto tako i on. Ti tipovi koji podržavaju njega, konstantno pričaju loše stvari o meni, ali to me ne smeta. To zadržava moje ime na naslovnicama, zadržava ga u internet pretraživanjima i kao krajnji rezultat, čini moja primanja visokima."

Lobov se nakon odlaska iz UFC-a prebacio na bare knuckle boks gdje je postao velike zvijezda BKFC promocije u kojoj je upisao pobjede nad Jasonom Knightom i Paulijem Malignaggijem. Nadolazećeg vikenda odradit će revanš protiv Knighta.

Linker
01. svibanj 2024 04:27