Ostalo

Bellator 231: Veliki teškaški revanš, nastup Phila Davisa i povratak 'Rowdy Bec'

Bellator 231
Bellator je za nadolazeći vikend pripremio dvostruki program unutar Mohegan Sun Casina u Uncasvilleu. Održat će po jednu priredbu u petak i subotu. Što se tiče one prve, imena Bellator 231, ona donosi jedan vrlo uzbudljivi teškaški revanš, ali i nekoliko imena čije nastupe svakako vrijedi popratiti.

Frank Mir i Roy Nelson odradit će revanš svoje borbe iz 2011. godine, u kojoj je do pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom došao Mir. No, on nije bio raspoložen za ponovni susret protiv Nelsona i otkrio je kako ga je Bellator dugo trebao nagovarati. Kad je borba na kraju bila ugovorena, fanovima je najavio da ne očekuju spektakl i zabavnu borbu, no isti još uvijek vjeruje kako bi se moglo dogoditi nešto uzbudljivo kad ova dva veterana uđu u borbu unutar kaveza. Obojica su u fazi karijere kad im svaki nastup može biti posljednji pa nikako ne biste trebali propustiti susret ovih velikana.

U sunaslovnoj borbi svoje mjesto dobio je bivši Bellatorov prvak, Phil Davis. "Mr. Wonderful" odradit će svoju drugu ovogodišnju borbu, nakon što je u travnju savladao Liama McGearyja. Njegov protivnik je pridošlica iz Rizina, Karl Albrektsson. Borbu ranije trebali bismo vidjeti borbu jednog od najboljih hrvača u MMA-u, Ed Rutha, koji će se boriti protiv Jasona Jacksona.

Svakako zanimljiv fanovima bit će i povratak MMA-u vrlo popularne Bec Rawlings. Nakon što je postala prvakinja BKFC-a i tu titulu uspješno branila, Rowdy Bec je ipak odlučila napustiti boks bez rukavica i vratiti se svojoj najvećoj ljubavi. Ugovor je dobila od Bellatora, a protivnica u povratku joj je Ilara Joanne.

Glavni program priredbe otvorit će treći profesionalni nastup bivše kečerske zvijezde Jakea Hagera. Nakon što je u prva dva nastupa slavio ekspresnim prekidima, protivnik koji će pokušati zaustaviti ga je slabo poznati Anthony Garret. Taj je borac slavio u tri od četiri dosadašnja profesionalna nastupa, no spomen imena njegovih dosadašnjih protivnicima nikome od čitatelja ne bi trebao ništa značiti. Ukupno se na programu ove priredbe nalazi 14 borbi.

Bellator 231

Teška kategorijaFrank Mirvs.Roy Nelson
Poluteška kategorijaPhil Davisvs.Karl Albrektsson
Velter kategorija Ed Ruthvs.Jason Jackson
Ženska muha kategorijaBec Rawlingsvs.Ilara Joanne
Teška kategorija Jake Hagervs.Anthony Garrett
Srednja kategorijaTim Caronvs.Lucas Borges
Muha kategorijaBrandon Medinavs.Brandon Santiago
Ženska perolakaTalita Nogueiravs.Jessy Miele
Teška kategorija Steve Mowryvs.Gokhan Saricam
Poluteška kategorija Dalton Rostavs.Ahmed Samir
Ženska atom kategorijaElise Reedvs.Rebecca Bryggman
Velter kategorija Connor Dixonvs.Orkhan Ismatzade
Velter kategorija Jonathan Manleyvs.Thiago Oliveira
Laka kategorijaMandel Nallovs.Killys Mota

Linker
08. travanj 2024 13:51