Ostalo

Benson Henderson predvodi Bellator u Dublinu protiv prebjega iz UFC-a

Benson Henderson
Benson Henderson potvrdio je svoj drugi ovogodišnji nastup. Jedna od najvećih Bellatorovih zvijezda predvodit će njihovu priredbu u Dublinu, koja se održava 27. rujna, a protivnik će mu biti prebjeg iz UFC-a, Myles Jury.

Henderson se trenutno nalazi unutar niza od tri pobjede, gdje mu posljednja datira na travanj ove godine kad je savladao Adama Piccolottia. U svojoj misiji novog napada na Bellatorovu titulu lake kategorije ipak će morati odraditi još jedan nastup. 27. rujna u Dublinu predvodit će Bellator 227 i bit će to drugi put da "Bendo" predvodi jednu njihovu priredbu u Europi.

Njegov protivnik bit će Myles Jury, borac koji je prije nekoliko dana odbio produženje ugovora s UFC-om, objavivši kako prelazi u redove glavne konkurencije. Riječ je o borcu koji je u promociji startao s nizom od sedam pobjeda, da bi ga u ulasku među "velike momke" spriječio Donald Cerrone. Nije se Jury uspio na pravi način oporaviti od tog poraza, tako da u posljednjih šest borbi ima tek dvije pobjede. Vjerojatno zbog toga nije od UFC-a uspio dobiti ponudu koja bi ga zadovoljila pa se odlučio na promjenu poslodavca.

Za priredbu u Dublinu za sada su potvrđeni nastupi zvijezda poput Jamesa Gallaghera, Brandona Girtza i Michaela Pagea.

Linker
19. travanj 2024 03:45