Ostalo

Cain Velasquez po prvi puta javno govorio o zatvoru: ‘Puno je vremena kada ste sami sa sobom‘

Cain Velasquez

 Screenshot (youtube, Immigantarchive)
Cain je završio u zatvoru nakon što je pucao na pedofila koji mu je zlostavljao dijete, a kasnije je pušten uz jamčevinu

Početkom prošlog mjeseca Cain Velasquez je pušten kući uz jamčevinu, a sudac mu je odredio i da mora nositi GPS narukvicu te ima zabranu prilaska pedofilu koji mu je zlostavljao dijete zbog čega je Cain pucao po njemu.

Iako ga nije pogodio, optužuje ga se za pokušaj ubojstva. Velasquez je pušten iz zatvora, no njegova pravna bitka još uvijek nije gotova. Tereti ga se po nekoliko točaka optužnice, a pokušaj ubojstva je najteža od svih te mu još uvijek prijeti duga zatvorska kazna.

Posljednjih nekoliko mjeseci Cain je proveo u zatvoru, a sada je po prvi puta izašao u javnost i progovorio o vremenu provedenom iza rešetaka.

‘‘Moj um je išao na obje strane – i na dobru i na lošu. Uvijek moramo imati vjere. Nije važno u kakvoj se poziciji nalazimo i gdje smo. Moramo uvijek gledati najbolji scenarij za nas i biti svjesni da je naš život puno više i nešto puno veće. Uvijek će ispasti dobro‘‘, rekao je Cain za Keepin‘ It 100.

‘‘Stavili su me u izolirani dio. Bilo je samo par ljudi s kojima sam se donekle mogao družiti. Mislim da je dobra stvar što imate puno vremena za sebe, a loša stvar je također što imate puno vremena kada ste sami sa sobom‘‘.

‘‘Čuo sam koliku podršku imam i samo se želim zahvaliti svima. Jako to cijenim i jako puno mi to znači. Boravak tamo mi je dao puno snage. Osjećam to i svima sam zauvijek zahvalan‘‘, zaključio je Cain.

Iako ga i dalje čeka pravna bitka, nadamo se kako će pravda ipak pobijediti i da će Cain biti slobodan čovjek nakon svega. Uvijek će imati podršku svih nas.

Linker
10. travanj 2024 17:03