Ostalo

Donald Cerrone želi borbu protiv Jakea Paula: ‘Govore da namješta borbe, no stvarno udara jako‘

Cerrone i Paul

 Screenshot (youtube, Themaclife, Showtime Sports)
Ove godine se ‘‘Cowboy‘‘ umirovio iz MMA-a, no to nikako ne znači da je njegova borilačka karijera završena

Kako vrijeme prolazi, mnoge se stvari mijenjaju. No jedna uvijek ostaje ista, a to je da umirovljeni UFC borci neposredno nakon MMA mirovine trče za borbom protiv Jakea Paula. Donald ‘‘Cowboy‘‘ Cerrone nastavlja tu tradiciju te je rekao da je i više nego spreman za okršaj protiv YouTubera.

Ove godine Cerrone je odradio svoj posljednji nastup, a u sedmom mjesecu ove godine je izgubio od Jima Millera ‘‘submissionom‘‘. Šest poraza u posljednjih sedam nastupa bilo je dovoljno 39-godišnjem Cerroneu da objesi rukavice o klin, no to ne znači da je njegova borilačka karijera završena.

Naime, nedavno je Cerrone objavio fotografiju na kojoj izgleda bolje nego ikad te je priznao korištenje steroida, a jučer je rekao da ga zanima Jake Paul:

‘‘Fenomen Jakea Paula je nekako lud, apsolutno svi ga prozivaju. Sve podsjeća na McGregorov uspon. Imam osjećaj da se to sada događa sa Jakeom Paulom. Svi ga žele, a ne znam zašto i ne bi jer je to veliki ‘money fight‘.‘‘, rekao je Cerrone za Thicc Boy Studios.

‘‘Ne može mu se ništa oduzeti. Svi govore kako su to namještene borbe, ali ja mislim da udara vrlo jako. Stvarno mislim da su to legitimni udarci, dugo trenira boks i sve ih razbija. Mislim da to nije prazan ‘hype‘, on ima ono nešto‘‘, zaključio je.

S obzirom da uskoro puni 40 godina, mogao bi zadovoljiti još jedan kriterij za sljedećeg Paulovog protivnika. Prvi je bio da je umirovljeni MMA borac, tako da ne bi bilo čudno da se ova borba i dogodi.

Linker
26. travanj 2024 05:11