Ostalo

Fedor ipak nastavlja karijeru! Javio se čovjek koji je izazvao konfuziju: 'Preuzimam odgovornost i žao mi je, ovo je plan...'

 Screenshot (YouTube)
Sjajna vijest stigla je za sve obožavatelje Fedora Emelianenka. Naime, borba protiv Quintona Jacksona ipak nije bila posljednja u njegovoj karijeri!

"Jako sam sretan što sam još jednom bio ovdje i što sam vas mogao zabaviti i razveseliti. Tu sam postao pravi borac. Nažalost, želim reći da moja karijera možda zvršava ovdje, s pobjedom u Japanu gdje je i započela. Ovo je kraj mog puta, hvala vam na podršci", prenio je prevoditelj Fedorove riječi odmah nakon pobjede nad 'Rampageom' što su mnogi protumačili kao kraj njegove karijere.

Među medijima i fanovima ekspresno je nastala konfuzija jer je prije svega nekoliko dana predsjednik Bellatora Scott Coker otkrio da je s Fedorom potpisao novi ugovor.

"Trenutačno je plan točno onaj koji je Scott otkrio. Odradit ću tri borbe koje su dio te turneje koja označava kraj, ali kada ta turneja završi, vidjet ćemo kako ću se osjećati. I onda ću odlučiti što dalje", još je ranije ovog tjedna tu priču prokomentirao i sam Emelianenko.

U redu, neki su možda pomislili da je Fedor procijenio kako mu je ova pobjeda nad Rampageom bila idealna prilika za odlazak sa stilom, no to ipak nije bio slučaj.

Naime, nedugo nakon završetka Bellator 237 priredbe Fedorov prevoditelj se u 'backstageu' Saitama Super Arene ispričao za nedovoljno jasan prijevod izjave iz kaveza.

"Možda je to do mene. Preuzimam odgovornost. Situacija je zapravo ovakva, ovo je sada njegova oproštajna turneja. Želio je borbu u Japanu, SAD-u i Rusiji. Ovo je znači, za Japan, bila njegova posljednja borba. On ne ide u mirovinu, preuzimam odgovornost i žao mi je."

"Znači, čeka nas još jedna borba u SAD-u pa onda oproštajna u Rusiji?" - upitao je novinar.

"Da", izjavio je prevoditelj na što se Fedor ubacio s kratkim komentarom: "Vidjet ćemo".

Riječ je potom ponovno preuzeo prevoditelj:

"Vidjet ćemo kakav je s ozljedom, sada je to njegov plan. Dvije borbe. Ali vidjet ćemo kako će se osjećati i oporaviti."

Fedor je za kraj rekao da ne zna kada bi mogli gledati njegov idući meč. Njemu je sada najbitnije vratiti se kući i provesti neko vrijeme u krugu obitelji, a tek onda kasnije sjesti s Bellatorovim čelnikom i porazgovarati o tome kako dalje.

Linker
23. travanj 2024 21:15