Ostalo

(FOTO) Anderson Silva objavio ‘selfie‘, fanovi šokirani njegovim novim izgledom: ‘Neprepoznatljiv je!‘

Anderson Silva

 DAN COOKE/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Dan Cooke/alamy/alamy/profimedia
Legendarni Brazilac fokusiran je na projekte izvan dvorane, a novi životni stil odrazio se na njegov fizički izgled

Anderson Silva posljednji je put u UFC-ov oktogon kročio krajem listopada 2020., kada je, tehničkim nokautom poražen od Uriaha Halla, a dvije godine kasnije upisao je i boksački poraz jednoglasnom sudačkom odlukom od Jakea Paula. Legendarni brazilski borac trenutno je fokusiran na biografsku seriju "Anderson Spider Silva" koja izlazi 16. studenog i bit će dostupna na Paramount+ servisu.

Serija će kroz pet epizoda donijeti priču o Silvinom životnom i sportskom putu, te svim preprekama koje je prešao od sportskog odrastanja do statusa neprikosnovenog vladara UFC-ove srednje kategorije. Brazilska borilačka ikona u srpnju je primljena i u UFC-ovu Kuću slavnih, a s obzirom na 48 godina koje nosi na leđima, ali i svim obvezama vezanim uz navedeni TV projekt, čini se da je izvan bilo kakvog trenažnog procesa. Dokazuje to i "selfie" kojeg je Silva objavio na svom Instagram profilu, a koji je izazvao brojne reakcije fanova. Fotografija naime prikazuje "Spidera" s bradom i popriličnim viškom kilograma u odnosu na njegova izdanja u kakvim smo ga gledali dok je žario i palio svjetskim oktogonima. Kako to Silva danas izgleda, možete pogledati u objavi koja slijedi.

"Ujak mi je govorio: ‘Rad oplemenjuje čovjeka. Mi nastavljamo ovdje, na ovaj produktivan dan, s puno rada, puno kreacije i dobrih ljudi", napisao je Silva u opisu objave, a ubrzo su uslijedile reakcije fanova.

"Jesi li to ti na fotografiji ili tvoj ujak?", "Neprepoznatljiv je", "Malo si natečen", "Mislio sam da je Jon Jones", "Previše se družio sa Stevenom Seagalom", "To je njegov ujak", "Ovaj je tip pojeo Andersona Silvu", "Anderson je negdje u njegovoj bradi", samo su neki od komentara.

Linker
01. travanj 2024 00:52