Ostalo

(FOTO) Paige VanZant saznala protivnicu za BKFC debi pa fanove počastila novom provokativnom objavom

Paige VanZant
 screenshot/Instagram
Paige VanZant debitirat će u boksu bez rukavica 5. veljače iduće godine protiv Britain Hart

Nakon što su propale ambicije vodstva Bare Knuckle Fighting Championshipa, da svoju "najzvučniju" pridošlicu, Paige VanZant, publici predstave već ove godine, termin njene borbe pronašli su za 5. veljače iduće godine. U pitanju je vikend tijekom kojeg će se održati Super Bowl, najveći američki sportski televizijski događaj, a Paige je sad saznala i protivnicu.

VanZant je ovog vikenda bila u publici na BKFC 14 priredbi, a u ring je ušla nakon što ju je prozvala Britain Hart, borkinja koje je nedugo prije toga upisala pobjedu. Paige i ona odradile su svoje prvo sučeljavanje te verbalno dogovorile borbu za koju se sad mogu krenuti pripremati, budući da je i promocija nedugo nakon toga borba potvrdila.

Bit će to prvi nastup VanZant u boksu bez rukavica, koji je odabrala uz objašnjenje kako se htjela testirati negdje gdje će moći biti čistokrvna borkinja, ali isto tako je dodala kako je od BKFC-a dobila priliku sudjelovati u radu promocije na više različitih načina. Njena protivnica inače je ispodprosječna profesionalna boksačica, koja je u svom primarnom sportu upisala po četiri pobjede i poraza te tri neodlučena meča. No, debi u bare knuckleu joj je teško mogao proći bolje, a već u drugom nastupu bit će dio meča koji će borilačka javnost s velikim zanimanjem popratiti.

Da ne bi sve ostalo samo na tom ugovaranju borbe, Paige je odlučila još malo podići interes medija objavom provokativne fotografije koja se nalazi ispod teksta.

"Moje usne su vatreno oružje, moj osmijeh je okidač, a moji poljupci su metci. Smatrajte me ubojicom", napisala je Paige uz fotografiju, vjerojatno time pokušavši najaviti što se može od nje u budućnosti očekivati. Sad samo ostaje pitanje koliko je fanova nakon ovakve fotografije uopće primijetilo što je napisala.

Linker
26. travanj 2024 17:40