Ostalo

(FOTO) Vassell pred ovotjednu borbu protiv Kharitonova pokazao kako je 'najizrezaniji' teškaš na svijetu

Linton Vassell
Bellator ovog tjedna u Izraelu održava svoju 234. priredbu, a nju će predvoditi borba u teškoj kategoriji između Sergeya Kharitonova i Lintona Vassella. Vassellu će ovo biti druga borba otkako se vratio u tešku kategoriju, a posljednjim objavama na Instagramu potvrdio je kako je u ovom trenutno vjerojatno 'najizrezaniji teškaš na svijetu'.

Sergey Kharitonov u petak će održati borbu koja bi mu trebala poslužiti kao posljednja provjera pred status teškaškog izazivača. Ruskog veterana još jedino to motivira za nastavak karijere, a trenutno je u sjajnoj seriji zbog koje se tome ima apsolutno pravo nadati. U tome će ga pokušati spriječiti Linton Vassell (18-8, 7-5 Bellator), borac koji je većinu karijere nastupao u poluteškoj karijeri, da bi nedavno odlučio nabaciti masu i prijeći u tešku kategoriju. Ali, to nije bilo klasično nabacivanje mase. Vassell u treningu provodi toliko vremena da se vjerojatno niti jedan teškaš na svijetu ne može pohvaliti njegovom građom.

36-godišnji Britanac često na Instagramu objavljuje svoje fotografije, no posebno je iste zanimljivo vidjeti u tjednu borbe Ovaj borac s preko sto kilograma mase izgleda kao da na tijelu nema nimalo masnoće ili sala. Zapravo, izgleda gotovo poput profesionalnog body buildera ili fitness modela. I svakako će to mnogima izgledati zastrašujuće. Vjerojatno ne i Kharitonovu, koji kroz cijelu karijeru izgleda poput zapuštenog radnika iz tvornice, ali mu to nije smetalo da postane jedan od najvećih nokautera koje je ovaj sport upoznao.

Ne znamo može li ova mišićna masa i "izrezanost" Vassellu pomoći u borbi, no svakako ju je zanimljivo vidjeti. Posebno jer čak i najbolji teškaši svijeta ne izgledaju niti približno slično tome. Pogledajte!

Linker
26. travanj 2024 16:16