Ostalo

Frank Mir upozorava da njegov meč s Nelsonom 'vjerojatno neće biti najuzbudljivija borba koju ćete ikad vidjeti'

Frank Mir
Frank Mir je dogovorio revanš protiv Roya Nelsona s kojim će u listopadu predvoditi Bellator 231 priredbu u Uncasvilleu. No teškaš upozorava sve borilačke fanove da borba stilski najvjeroatnije neće nikoga oduševiti te da on uopće nije želio taj meč.

Mir i Nelson prvi put su se obračunali još 2011. na UFC 130 priredbi kada je Mir slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Uoči revanša bivši UFC prvak priznaje kako zbog Nelsonove nokauterske snage ne planira previše riskirati što će vjerojatno rezultirati razočaravajućom borbom za publiku.

"Kada se borim protiv Roya, ja unaprijed upozorim ljude da to vjerojano neće biti najuzbudljivija borba koju će ikad vidjeti, jer ako previše riskirate protiv Roya, ostat ćete bez glave", rekao je Mir na Phone Booth Fighting podcastu.

Mir zapravo uopće nije želio ovaj revanš. Kada su mu Bellatorovi "matchmakeri" borbu ponudili, on ju je isprva odbio. Kasnije je na meč ipak pristao budući da mu nisu nudili druge protivnike.

"Pitali su me želim li se boriti s Nelsonom 23. il 24. kolovoza i ja sam odbio. Rekao sam im da se stvarno ne želim boriti s Royem. Zatim sam dobio e-mail u kojem piše da će mi produžiti ugovor i vidjeti mogu li mi pronaći drugog protivnika.

I kao što vidite, nikada nisu pronašli novog protivnika i ja se nisam borio. Stoga sam im poslao poruku i pitao mogu li uskoro dobiti nekakvu borbu i misle li da se mogu boriti prije studenog? Stigao je odgovor da su me ponovno uparili s Royjem, na što sam rekao, 'Vi ne prihvaćate j**no ne kao odgovor, je li tako?'"

Osim što su dijelili UFC-ov Octagon, Mir i Neslon su posljednjih godina također i zajedno trenirali, stoga se dobro poznaju i u borbi neće biti nikakivh iznenađenja što bi moglo rezultirati nastupom koji će uspavati publiku.

"Roy i ja smo dosta trenirali zajedno od naše prve borbe. Poznajemo jedan drugoga i u tom je problem jer nikakvi trikovi neće proći u tom meču. Obojica smo svjesni što je drugi sposoban napraviti i znamo kako da to poništimo."

Linker
11. travanj 2024 18:48