Ostalo

Hector Lombard sukobio se s Woodleyjem: ‘Htio sam mu zalijepiti šamarčinu!‘

Hector Lombard i Tyron Woodley
 Instagram (hector Lombard)
Kubanski borac sve ćešće upada u sukobe na BKFC-ovim eventima

Zanimljiv obračun dogodio se ovog vikenda tokom BKFC 19 priredbe. Izuzev sjajnih borbi koje je bare-knuckle organizacija ponudila, verbalno su se obračunali i bivši UFC-ovi borci Hector Lombard i Tyron Woodley. Nekadašnje kolege iz American Top Teama dugo godina se poznaju, a Kubanac Lombard svojom objavom na Instagramu opisao je kako na ovaj susret dugo čekao.

''Nakon puno godina, napokon sam dobio priliku susresti se s ovim klaunom lice u lice. Dozivao me s druge strane ringa i pritom je mahao. Pozvao sam ga da dođe do mene i on je to napravio. Međutim, tada kada je došao, htio sam mu zaljepiti šamarčinu, no suzdržao sam se iz poštovanja prema Davidu Feldmanu.'', započeo je Lombard sa svojom objavom, a u nastavku je objasnio pozadinu svog sukoba s Woodleyjem.

''Hajde da vam ispričam kako su započele ove nesuglasice. Nekoć davno imao sam djevojku i stvari su išle jako loše između nas. Također sam bio i u određenoj vezi s drugom djevojkom iz dvorane. Da, bio sam u krivu što sam to radio no nisam savršen. Neću spominjati o kome se radilo, no ovaj klaun (Woodley) mi je poslao poruku. Rekao mi je kako je ta druga djevojka prilikom treninga ozlijedila svoje koljeno te da je on dobar i iskusan u saniranju takvih ozljeda. Dao sam mu njen broj, a njoj sam rekao kako joj Tyron želi pomoći, da će joj zamotati koljeno itd. Pitao sam ju je li ona okej s time, potvrdno je odgovorila. Nakon toga, tjedan i pol proveo je s njom ispitujući ju kako ja (Hector) mogu biti u Louisiani sa svojom djevojkom te da takve stvari nisu u redu. Govorio joj je kako nitko u dvorani ne voli Hectora itd. Konstantno me spuštao i omalovažao kako bi namočio svoj ku**c. Istovremeno je bio oženjen te ima četvero djece. Ricardo Liborio (suosnivač ATT-ja) molio me da ne proširim nikakvu priču jer bi Woodley izgubio svoju obitelj ukoliko njegova supruga sazna što se dogodilo. Svejedno ih je izgubio zbog takvih stvari.'', dodao je Hector.



Kubanac također nije zadovoljan načinom na koji se Tyron Woodley prezentira javnosti te tvrdi kako bivši UFC-ov prvak nije nikakav opaki tip s ulice.

''Imam sve dokaze u porukama. Ovaj klaun se ponaša kao da je nekakav tip s ulice. Ne, nisi taj tip! Sreća za tebe i sreća za mene što si otišao! Sjećaš li se kada sam te nazvao, a ti si bio na aerodromu? Zabavno je kako mi se ispričavao, slao mi litanije itd. Ti si lažnjak. Istina napokon izlazi na vidjelo'', završio je Lombard sa svojom podužom objavom na Instagram.

Iako su Woodley i Lombard dugi niz godina bili u istoj organizaciji (UFC) te su nastupali u istoj kategoriji (velter), nikada se nisu susreli u ringu. Vjerojatno ulogu u tome igra činjenica da su bili timski kolege, no Tyron Woodley je u UFC-u puno bolje kotirao od Hectora Lombarda. Možda ih u dogledno vrijeme vidimo u BKFC-ovom ringu gdje će se obračunati u boksu bez rukavica. Što se Lombarda tiče, ne tako davno fizički se obračunao s Lorenzom Huntom nakon svoje borbe na BKFC 18 priredbi, a sada je bio blizu još jednog fizičkog sukoba na BKFC-ovim priredbama. Čini se kako je 43-godišnjak i dalje jako željan borbe.

Linker
25. travanj 2024 10:18