Ostalo

Jake Paul se oglasio povodom Ngannouovog potpisa za PFL: ‘Najbolji je**ni teškaš na svijetu, dobrodošao u organizaciju!‘

Francis Ngannou

 Screenshot (youtube, Ufc)
Čini se da je presretan što je Kamerunac pouvkao ovaj potez

Nakon što je danas objavljeno da je Francis Ngannou, bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, potpisao ugovor s PFL-om gdje će se boriti u superborbama, ne prestaju isplivavati reakcije na ovaj potez, a jedan od onih tko je apsolutno oduševljen što mu se Francis Ngannou pridružio u PFL-u jest Jake Paul.

Paul, koji je također bio glasan zagovornik za povećanje plaća MMA borcima, objavio je video na Twitteru reagirajući na vijest, a čini se presretan što je Kamerunac povukao ovaj potez.

"Francis, dobrodošao u PFL. Svi, službeno je. Ovo su velike, ogromne, ogromne, ogromne vijesti za MMA. Imamo velike borbe na horizontu. Čestitam, Francis, zaslužio si ovo. Najbolji teškaš u je**nom svijetu u PFL-u, tako sam uzbuđen", izjavio je.

U međuvremenu se doznala jedna jako bitna stavka u ugovoru. Naime, Ngannou je zahtijevao da svaki njegov protivnik ima zagarantiranu zaradu od minimalno dva milijuna dolara, što je ogromna brojka naspram UFC-a te je vidljivo i zašto Paul toliko staje na stranu Francisa.

Ngannouov ugovor će mu dati fleksibilnost u boksu, budući da očekuje da će debitirati u ringu kasnije ove godine prije nego što se vrati u MMA sredinom 2024. godine, a također je imenovan predsjednikom PFL Africa i služit će u savjetodavnom odboru tvrtke kako bi zastupao interese boraca.

Paul je također u šali odgovorio na to što je Ngannou odabrao Natea Diaza da ga pobijedi u njihovom boksačkom meču 5. kolovoza (osmi mjesec) u Dallasu.

"Zato ga volim. U istoj smo organizaciji, ali je iskren", zaključio je.

Linker
27. travanj 2024 01:31