Ostalo

Je li ovo jače i od UFC-a? Kompletan je popis borbi PFL vs. Bellator priredbe, gledat ćemo četiri borbe za pojas

Bruno Cappelozza i Ante Delija

 YAROSLAV SABITOV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Yaroslav Sabitov/Shutterstock Editorial/Profimedia
Na cijeloj priredbi nastupit će 12 sadašnjih ili bivših prvaka

Nešto manje od tri mjeseca ostalo je do jubilarne UFC 300 priredbe te svi ljubitelji mješovitih borilačkih vještina željno čekaju čuti novosti o najjačim borbama, ali lako moguće da je upravo zasjenjena.

Naime, objavljen je kompletan popis borbi PFL vs. Bellator priredbe, a tamo ćemo gledati četiri borbe za pojas. Sve predvodi sraz prvaka u teškoj kategoriji između Renana Ferreire (PFL) i Ryana Badera (Bellator). Prije njih, pojas srednje kategorije na kocki je, a vlasnik će mu bili ili Impa Kasanganay (PFL) ili Johnny Eblen (Bellator). Ostale dvije borbe za pojas bit će u velter (Magomedkerimov (PFL) vs. Jackson (Bellator)) i perolakoj kategoriji (Pinedo (PFL) vs. Pitbull (Bellator)).

Vrijedi izdvojiti još dvije sjajne borbe na glavnom dijelu večeri. Bivši protivnik Ante Delije Bruno Cappelozza ide na Vadima Nemkova koji je prešao u tešku kategoriju nakon što je u Bellatoru držao tron poluteške. Možda i najupečatljivija borba na cijeloj priredbi jest ona između Thiaga Santosa i Yoela Romera. Na preliminarnom dijelu nastupit će i unuk Muhammada Alija, Biaggio Ali Walsh

Na ovoj priredbi nastupit će 12 sadašnjih ili bivših prvaka, što dodatno daje značaj ovom događaju za kojeg fanovi komentiraju da je puno jači od UFC-a 300. Naravno, nakon ovog poteza, za očekivati je da će Dana White početi objavljivati mečeve, ali neće imati lak zadatak nadmašiti ovakav popis borbi. Priredba će se održati 24. veljače u Rijadu.

Linker
28. travanj 2024 09:40