Ostalo

Karijera Andreija Arlovskog nije gotova: ‘Želim se boriti još par godina, ali moje poglavlje u UFC-u je završeno‘

Andrei Arlovski 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ostaje nam za vidjeti koju organizaciju će legendarni ‘‘The Pit Bull‘‘ izabrati, a zasigurno će od svih imati ponude nakon što je ovo javno rekao

Legendarni Andrei Arlovski je na UFC 303 priredbi imao svoj posljednji nastup u najjačoj promociji. Podijeljenom odlukom sudaca izgubio je od Martina Budayja i tako upisao četvrti poraz zaredom, a UFC je odlučio da mu neće produžiti ugovor. To i nije čudno s obzirom na godine i staž, no to neće zaustaviti Arlovskog.

Neki dan je u ‘‘The MMA Houru‘‘ govorio o svojoj budućnosti, ali je i dao odgovor na pitanje koje je zanimalo fanove. Ne, ovo neće biti kraj Andreija Arlovskog, a rekao je kako se planira boriti još nekoliko godina:

‘‘Znao sam da će ovo možda biti moja posljednja borba. UFC je nešto predložio, no ja to nisam želio jer je moje poglavlje u UFC-u završeno. No, moja MMA karijera nije gotova. Iskreno, mislio sam da ću plakati kao mala kuja, ali ovo nije kraj svijeta. Proveo sam puno vremena tamo, no nisam potpisao novi ugovor i to je to‘‘, rekao je Arlovski.

‘‘Sada želim srušiti još nekoliko rekorda. Prvo onaj od Bernarda Hopkinsa, on je imao 48 godina kada se posljednji put borio. Ujak Dana mi je pomogao da kupim kuću, no kako sam upravo dobio dijete, morat ću raditi još nekoliko godina‘‘, dodao je.

Ostaje nam za vidjeti koju organizaciju će legendarni ‘‘The Pit Bull‘‘ izabrati, a zasigurno će od svih imati ponude nakon što je ovo javno rekao. Svakako će biti zanimljivo vidjeti koga će na kraju izabrati, a s obzirom da nikakav boks nije spominjao, izgleda da je sigurno da ga i dalje gledamo u MMA-u.

Linker
02. rujan 2024 07:55