Ostalo

Kayla Harrison najavila da joj je ovo posljednja sezona u PFL-u: ‘Od sljedeće godine idem po velike borbe‘

Kayla Harrison

 Screenshot (youtube, Pfl Mma)
Vjerojatno ćemo ju gledati u UFC-u ili Bellatoru

Izgleda da je ovo zadnja godina da gledamo talentiranu Kaylu Harrison na PFL-ovom rosteru. Naime, najavila je kako bi sljedeće godine mogla otići i tražiti ‘velike borbe‘.

Kayla je istaknula kako će nakon osvajanja i ovogodišnjeg PFL-a krenuti nekim drugim putem, a istaknula je kako bi se htjela okušati protiv Cris Cyborg ili Amande Nunes. No, prije toga će morati prijeći preko još nekih prepreka, a prva je Martina Jindrova sljedećeg mjeseca u polufinalu PFL-ovog turnira.

Većini fanova je poznata činjenica da se Kaylu često kritizira zbog toga što se još uvijek bori u konkurenciji koja je osjetno kvalitetom ispod nje, no teško ju je osuđivati jer relativno lagano osvaja turnire i zarađuje jako dobar novac. Moguće da su kritike urodile plodom jer je najavila kako će od 2023. tražiti ‘velike borbe‘.

‘‘Mislim da se hodajući kroz ovu sezonu puno stvari događa iza zavjesa. Ali mislim da je 16 borbi zaista puno, možda je vrijeme da počnem razmatrati druge opcije. Želim velike borbe. Treniram dva puta na dan još od 12. godine, tako da je sad 20. godina da svoje tijelo provlačim kroz mlin… Nije do novca, želim se testirati protiv najboljih. Mislim da će stoga ovo biti moja zadnja sezona u PFL-u.‘‘, rekla je Kayla za MMA Underground.

Kayla je inače bila blizu potpisa za Bellator prije PFL-ove ponude, a i bila je u razgovorima za meč u UFC-u protiv Amande Nunes prije njenog poraza protiv Julianne Pene. Gdje će Kayla završiti i gdje ćemo ju gledati, saznat ćemo nakon PFL-ovog turnira.

Linker
18. travanj 2024 08:38