Ostalo

KSW po drugi put organizira ‘superfight‘ svog teškaškog i poluteškaškog prvaka

De Fries vs. Narkun
 KSW
Philip de Fries i Tomasz Narkun po drugi će se put obračunati u KSW-ovom borilištu

Nakon što su prije dvije godine održali "superfight" u kojem je nakon pet rundi slavio Britanac, KSW je ponovno odlučio na pauzu staviti potencijalne izazivače za titulu teške i poluteške kategorije te još jednom upariti njihove prvake, Phila de Friesa i Tomasza Narkuna. Ova borba održat će se 24. travnja za KSW 60 priredbi.

Tako su Poljaci svog najdugovječnijeg prvaka Narkuna još jednom odlučili iskoristiti u ovakvoj borbi. Dva puta ranije bio je uspješan protiv Mameda Khalidova, koji se za okršaj protiv njega podigao iz srednje kategorije, dok Narkunov prvi odlazak u tešku nije donio ploda. De Fries se u ožujku 2019. godine pokazao snažnijim i spremnijim, no "Žirafa" će sad imati novu priliku ujediniti pojaseve dvije najviše KSW-ove divizije.

De Fries je do sada četiri puta uspješno obranio titulu do koje je došao u travnju 2018. godine, dok je Narkun titulu poluteške obranio pet puta, tijekom tog niza upisavši i spomenute dvije pobjede protiv Khalidova, u borbama koje nisu bili za pojas prvaka.

Borba je najavljena kao "main event" iduće KSW priredbe, za koju je već ranije najavljena borba između prvaka lake kategorije Mariana Ziółkowskog i izazivača Macieja Kazieczka. Na priredbi bismo mogli pratiti i Aleksandra Ilića, koji je najavio svoju iduću borbu, ali nije potvrdio kako će to biti u borilištu KSW-a.

KSW voli "superfightove" i ne treba čuditi njihov izbor, posebno jer sigurnih izazivača u ovom trenutku zapravo niti nemaju.

Ispod teksta možete pogledati kako je njihova prva borba izgledala.

Linker
26. travanj 2024 17:17