Ostalo

Logan Paul otkriva tko mu je jedini bio teži protivnik od Mayweathera: ‘Ne mogu vjerovat da ću ovo reći...‘

Logan Paul i Floyd Mayweather

 SCREENSHOT BOXING SOCIAL
Zvijezda socijalnih mreža komentirao je jedinu borbu koja mu je predstavljala veći izazov od jednog od najvećih boksača ikada

Youtube senzacija, Logan Paul nastupio je proteklog vikenda na najvećoj priredbi profesionalnog hrvanja, Wrestlemaniji 40. Svoju borilačku karijeru okrunio je nastupom protiv najboljeg defanzivnog borca svih vremena, Floyda "Money" Mayweathera, 2021. godine. Paul se nakon toga okušao i pronašao u profesionalnom hrvanju za organizaciju WWE, gdje je trenutno jedna od najvećih zvijezda u usponu.

Uoči događaja WrestleMania 40, gdje je nastupio u meču protiv Kevina Owensa i Randyja Ortona, Paul je govorio o Owensu u intervjuu za ESPN te otkriva da mu je ovo najveći izazov do sada.

"Ne mogu vjerovati da ću ovo reći, ali borba s Kevinom Owensom bila je teža od borbe s Floydom Mayweatherom. Reći ću vam nešto, hrvanje je najteža stvar koju sam radio u životu."

"Ne postoji industrija koja zahtijeva toliko različitih vještina od jednom kao WWE. Kad boksaš, brinem se za jednog tipa preko puta mene. Kad se hrvam, brinem se da isporučim 60 000 ljudi ono za što su platili ogroman novac. Shvaćam to vrlo ozbiljno."

Braća Paul nastavljaju biti najkontroverznija lica socijalnih mreža te mu se brat, Jake, bori protiv "Iron" Mikea Tysona u srpnju ove godine te će ovo biti prva profesionalna borba koju će prenositi streaming platforma, Netflix. Meč će se održati na AT&T Stadionu poznatih Dallas Cowboysa u Texsasu te čekamo odgovor na pitanje ima li Tyson i dalje svoj ubilački instinkt unutar ringa.

Linker
16. travanj 2024 14:25