Ostalo

Logan Paul želi meč s UFC-ovom zvijezdom: ‘Dečko izgleda kao balon, dajte mi tog negativca, udarit ću ga!‘

Logan Paul

 RONALD MARTINEZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Ronald Martinez/getty Images/profimedia
YouTuber svoj MMA debi planira odraditi besplatno, na istoj priredbi na kojoj bi snage eventualno odmjerili Musk i Zuckerberg

Ako potencijalna bitka milijardera između Elona Muska i Marka Zuckerberga doista bude realizirana pod okriljem UFC-a, publika bi na istoj priredbi mogla svjedočiti još jednom neobičnom nastupu. Logan Paul, naime, želi imati svoj MMA debi upravo na tom događaju.

"Bit ću iskren, predstavio sam to. Rukovoditeljima sam to interno predložio; ako se Musk i Zuckerberg bore, ja ću svoj UFC debi odraditi na ‘undercardu‘ i to besplatno. Borit ću se u dobrotvorne svrhe" - rekao je popularni YouTuber (povremeni boksač i profesionalni hrvač, također) u svom podcastu IMPAULSIVE.

Osim što je ponudio svoj besplatni nastup na potencijalnoj UFC-ovoj priredbi, Paul je razmišljao i o protivniku s kojim bi ušao u oktogon najjače svjetske MMA organizacije.

"Znaš li s kim se zapravo želim boriti, jer taj se**nja Andrew Tate neće sa mnom? Dajte mi Paddyja Pimbletta. Dajte mi Paddyja negativca", ispalio je 28-godišnji Amerikanac.

Logan je, podsjetimo, odradio tri boksačka meča. Jedan amaterski, u kojem je remizirao s youtuberom KSI-jem, ekshibicijski s Floydom Mayweatherom, koji je također završio bez pobjednika i profesionalni, kojeg je izgubio od spomenutog kolege KSI-ja. Visok je 188 centimetara, dok je, primjerice, na vaganju za drugu borbu s KSI-jem težio 91 kilogram. Prema Paulovom viđenju stvari, činjenica da je Pimblett (177 centimetara visok) borac UFC-ove lake kategorije (do 70,3 kilograma), ne bi trebala predstavljati problem s obzirom na Britančevu sklonost debljanju kad nije u fazi pripreme za borbu.

"Izvan sezone, taj dečko izgleda kao balon, i doći će do moje kategorije, a ja ću ga udariti. Premali je kad skine kile. Kad ne skida kile, on je jeb**a konjska potkova", zaključio je Paul.

Linker
03. svibanj 2024 03:21