Ostalo

Najjači čovjek na svijetu ulazi u MMA svijet: Eddie Hall borit će se protiv dva influencera

Eddie Hall

 Instagram (eddie Hall); Twitter (happy Punch)
Ususret ispunjenom borilačkom vikendu nismo se mogli nadati ovakvoj objavi

Najjači čovjek na svijetu Eddie Hall odlučio je nakon mjeseci treninga upisati svoj debi u MMA sportu. Pobjednik World’s Strongest Man natjecanja u 2017. godini već je probao se okušati u mješovitim borilačkim vještinama no to je propalo ranije ove godine.

Hall ima iskustva u borilačkim sportovima jer je 2022. imao svoj debi u profesionalnom boksu kada je izgubio protiv svog dugogodišnjeg strongman rivala Hafthora Bjornssona. Meč održan u Dubaiju pružio nam je ’freak fight’, ali ovo na što se Hall odlučio sada je veći level.

Naime, britanski snagator će ukrstiti rukavice protiv braće Neffati koja su već ranije nastupala u "freak" MMA formatima pod okrilje Fame MMA organizacije.

Eddie Hall je inače većinom težak oko 170 kilograma te je visok 191 centimetar, dok su braća Neffati visoka tek 160 centimetara i teški su oko 60-ak kilograma. To će zasigurno biti pravi "sudar" veličina.

Borba bi se trebala održati 7. srpnja u britanskom Blackburnu, a organizacija je pripala novoj "MMA" organizaciji pod nazivom World Freak Fight League.

Linker
04. svibanj 2024 18:57