Ostalo

Nakon srčanog udara se oglasio bivši UFC prvak sa sjajnim vijestima!

 Screenshot (YouTube, UFC)
Bivši UFC prvak i legenda MMA sporta Randy Couture je prije nekoliko tjedana doživio i preživio srčani udar. Prema pisanjima američkih medija 56-godišnji boac se sam odvezao u bolnicu nakon što je osjetio srčane probleme nakon treninga.

Nasreću, "Natural" će biti sasvim u redu. U izjavi za TMZ Sports, prvoj takvoj nakon ozbiljnih zdravstvenih problema, bivši UFC prvak je potvrdio da se oporavlja, ali da će u budućnosti morati biti puno pažljiviji.

"Sve je u redu, čovječe! Osjećam se sjajno. Trebao sam se odlučiti na ovakav tretman odavno. To je jasno. Bio sam na pregledu ponovno u petak i sve je ponovno normalno. Vratio sam se u normalu", izjavio je bivši prvak što je razveselilo sve njegove fanove.

"Moram sada paziti na gustu krv koju očito imam. Moram se redovito pregledavati i vaditi krv", dodao je zadovoljni bivši borac, a sada TV komentator.

Couture se planira vratiti u TV studio već za Finale PFL-ove druge sezone koja je na rasporedu posljednjeg dana 2019. godine. Posljednji meč Randy Couture je odradio sada već davne 2011. godine kada je prekidom izgubio od Lyota Machide. Zauvijek će biti upamćen kao jedan od najvećih UFC borca u povijesti i revolucionar MMA sporta.

Linker
18. travanj 2024 03:21