Ostalo

ONE-ov šef Elona Muska nazvao nasilnikom: ‘Imaš 100 kilograma, a Mark 70! Ne shvaćaš poantu borilačkog sporta!‘

Chatri i Musk

 Romuald Meigneux/Sipa Press/Profimedia, Instagram (chatri Sityodtong)
Vjerojatno i sam želi dio kolača, pogotovo jer je bilo spomena da bi ovu borbu trebao organizirati UFC ili čak njegov ONE Championship

Mark Zuckerberg je neki dan rekao kako od meča između njega i Elona Muska neće biti ništa jer Musk navodno oko cijele priče nije bio ozbiljan. Čak mu je u jednom trenutku rekao da će doći u Zuckerbergovu kuću i tamo se potući s njim, što nikako nije sjelo čelniku ONE Championshipa, Chatriju Sityodtongu.

Chatri je sinoć na svom Facebook profilu imao poduže izlaganje koje ćete moći sami pročitati pri dnu članka, a razlog za tako dugačak tekst je pronašao upravo u tome što je Musk Zuckerbergu ponudio ‘‘tučnjavu‘‘ kod kuće.

U objavi je Chatri, ukratko, govorio o tome kako Elon ne poznaje principe borilačkog sporta nego se takvim izjavama oslanja isključivo na nekakvu uličnu hrabrost, dok u isto vrijeme nije svjestan što tehničko znanje i utreniranost mogu učiniti u borbi.

Osim toga, otkrio je kako je nedavno i on sam bio kod Zuckerberga u kući te da su trenirali, a bio je i oduševljen ambijentom u kojemu se cijela priča odvila. Na samom kraju je spomenuo kako Musk ima 100 kilograma te da ima kondicije za tri minute, dok Zuckerberg ima 70 kilograma i kondicije za tri runde. Iako je Mark u borilačkom sportu tek dvije godine, Chatri je oduševljen onime što je do sada postigao.

Nije jasno zbog čega se Chatri umiješao, a pogotovo ovako dugom objavom u priču između ove dvojice tajkuna. Vjerojatno i sam želi dio kolača, pogotovo jer je bilo spomena da bi ovu borbu trebao organizirati UFC ili čak njegov ONE Championship.

Linker
24. travanj 2024 06:00