Ostalo

Paul Daley želi revanš protiv Nicka Diaza!

Paul Daley, Nick Diaz

 Screenshot(youtube, Ufc)
Želi borbu koja će mu donijeti dobru zaradu

Paul Daley je prošli petak 13. svibnja (5. mjesec) odradio svoju posljednju MMA borbu na Bellator 281 eventu nakon koje se odlučio umiroviti. To mu je bila 64. MMA borba u karijeri, a završio ju je na najbolji mogući način: nokautom. Time je okrunio svoju bogatu karijeru i umirovio se u stilu.

Jednom se već vratio iz mirovine, no ovaj put 39-godišnji borac nema tu namjeru. Osim naravno ako mu se ne ukaže prilika zaraditi veliki novac. Za The MMA Hour izjavio je koje bi ga jedine dvije borbe ovaj put mogle izvući iz mirovine.

"Nemam želju da se mogu vratiti i promijeniti uvjete iz bilo koje svoje borbe do sada, ali ako bih mogao izabrati koji revanš želim odraditi, onda bi to definitivno bilo protiv Nick Diaza ili Masvidala. Oni su jedini koji su se izgradili kao "pay-per-view" zvijezde i uz njih bih došao do zarade. Nick Diaz je velika borba, a Masvidala sam već pobijedio. On drži "BMF" pojas iako je izgubio svoju posljednju borbu. Oni su ti za koje bih dao odgovor na pitanje 'Što bi te izvuklo iz mirovine?'. Te dvije borbe, to je to. To su jedine borbe koje bi me mogle dovesti natrag jer znam da bi mi oni donijeli novac."

Borba Diaza i Daleya i dan danas je jedna od najupamćenijih borbi bivše Strikeforce organizacije. Daley je prvo Diaza doveo u velike probleme i gotovo uspio dovršiti borbu, ali Diaz se uspio vratiti i pred sami kraj prve runde završiti Daleya. Daley je teško prihvatio taj poraz s obzirom na to da je ostalo svega nekoliko sekundi do završetka runde i smatra da je sudac trebao pustiti da se borba nastavi.

Linker
26. travanj 2024 21:50