Ostalo

Paul i Silva se kladili: Ukoliko Jake pobijedi, skupa osnivaju udrugu za zdravstveno i bolje plaće UFC boraca

Paul i Silva

 Screenshot (youtube, Jake Paul)
Video oklade možete pogledati unutar članka

Iako je u krugovima borilačkih fanova često omražen, Jake Paul je ipak pronašao način kako da barem neke pridobije za sebe. Često on govori o plaćama i uvjetima pod kojima se borci bore, i to ponajprije u UFC-u te tako na neki način podiže svijest da uvjeti ipak nisu idealni.

Jučer je održana press konferencija pred subotnju priredbu na kojoj su Silva i Paul sklopili jednu zanimljivu okladu. Naime, ukoliko pobijedi Silva, borit će se protiv Paula u kickboks meču, no ukoliko pobijedi Paul, Anderson će mu pomoći da pokrene udrugu koja će se brinuti o plaćama i zdravstvenom osiguranju boraca. Video možete pogledati ispod:

‘‘Kladimo se, kladimo se. Imam okladu za tebe Anderson, jako je dobra. Jako je dobra. Vidi, ako pobijediš, dat ću ti ono što vjerojatno želiš‘‘, rekao je Paul.

‘‘Bez tetovaža‘‘, odgovorio je Silva.

‘‘Ako pobijediš, borit ću se s tobom u MMA borbi‘‘, nastavio je Jake.

‘‘Baš si pametan, znaš da se više ne borim u MMA-u, jako pametno‘‘, rekao je Silva.

‘‘Kickboks, može‘‘, ponudio je Paul, na što je Silva pristao.

‘‘Ako ja pobijedim, nas dvojica ćemo se sastati i pokrenuti udrugu boraca da pomognemo UFC borcima da dobiju bolje plaće i bolje zdravstveno osiguranje. Postat ćeš privremeni predsjednik, ujedinit ćemo se i pomoći borcima jednom zauvijek‘‘, rekao je Paul, a na to je i Silva pristao.

Koliko je ozbiljan, saznat ćemo ukoliko pobijedi u nedjelju ujutro. No, nadamo se da nije riječ samo o prikupljanju poena kod fanova nego da se radi o uistinu ozbiljnoj ponudi.

Linker
20. travanj 2024 03:17