Ostalo

PFL dobio ovosezonske finaliste u poluteškoj i perolakoj kategoriji! Bubba Jenkins nije uspio izboriti finale

 Jesus Pinedo 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Iako priredba nije bila nešto najbolje što PFL može ponuditi, svakako je bila vrijedna pažnje jer se dalo pronaći nekoliko zanimljivih borbi

Noćas je u PFL-u na rasporedu bilo polufinale u perolakoj i poluteškoj kategoriji, a u glavnoj borbi večeri su se sastali Bubba Jenkins i Jesus Pinedo. Pinedo je u borbu ušao s minus bodom jer se na službenom vaganju u četvrtak pojavio pretežak, tako da je Jenkins imao prednost u samome startu.

Prethodne dvije borbe ove sezone je Jenkins pobijedio, a u jednoj je slavio jednoglasnom odlukom sudaca protiv Chrisa Wadea, dok je u drugoj pobijedio Sunga Bin Joa ‘‘submissionom‘‘. S druge strane je Pinedo počeo lošije; prvo je podijeljenom odlukom sudaca izgubio od Gabriela Alvesa Brage, ali je svoje mjesto izborio finišem u prvoj rundi protiv prošlogodišnjeg prvaka Brendana Loughnanea. Pinedo je Jenkinsa pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi:

U sunaslovnoj borbi večeri smo gledali okršaj između Josha Silveire i Tyja Floresa koji su se borili za finale u poluteškoj kategoriji. Silveira se u prethodnim borbama prikazao u najboljem svjetlu jer niti jednom protivnik nije doživio drugu rundu, a Flores je u obje borbe prije ovog polufinala slavio odlukama sudaca. Silveira je slavio tehničkim nokautom te u velikom stilu uspio izboriti finale ove sezone.

Iako priredba nije bila nešto najbolje što PFL može ponuditi, svakako je bila vrijedna pažnje jer se dalo pronaći nekoliko zanimljivih borbi. Rezultate cijele priredbe pogledajte ispod:

PFL 7 2023 - Rezultati

Jesus Pinedo def. Bubba Jenkins via TKO (4:40 into Round 2)

Josh Silveira def. Ty Flores via TKO (4:46 into Round 1)

Gabriel Braga def. Chris Wade via podijeljenom odlukom sudaca (27-30, 30-27, 29-28)

Impa Kasanganay def. Marthin Hamlet via KO (2:24 into Round 2)

Elvin Espinoza def. Keoni Diggs via jednoglasnom odlukom sudaca (29-28, 29-28, 29-28)

Thad Jean def. Ali Omar via TKO (1:54 into Round 1)

Lisa Mauldin def. Desiree Yanez via rear-naked choke (3:05 into Round 1)

Anthony Ivy def. Carson Hardman via rear-naked choke (2:34 into Round 1)

Chelsea Hackett def. Ky Bennett via rear-naked choke (4:42 into Round 2)

Billy Elekana def. Chuck Campbell via podijeljenom odlukom sudaca (28–29, 29–28, 29–28)

Linker
02. svibanj 2024 00:37