Ostalo

Povijesni UFC-ov prvak se naklonio Fedoru: 'Ti si najveći svih vremena!'

 Screenshot
Saitama Super Arena ponovno je bila sretna za Fedora Emelianenka koji ni u svom 13. nastupu u ovoj legendarnoj dvorani nije doživio poraz.

Jedan od najvećih boraca u povijesti MMA-a ovog je vikenda u Japanu mnoge podsjetio na svoje najbolje izvedbe. Iako ispred sebe nije imao najbolju moguću verziju Quintona 'Rampagea' Jacksona, legenda iz Rusije oduševila je nastupom svoje navijače, ali i brojne borce.

U reakcijama koje smo izdvojili, MMA zajednica u prvi je plan, osim Fedorove predstave, gurala Jacksonov zapušteni izgled.

Među raznim komentarima, posebno se istaknuo onaj legendarnog Marka Colemana.

Reakcije boraca

"Feder je i dalje Fedor, Rampage baš i nije nešto..." - Al Iaquinta.

"I s 43 godine Fedor i dalje ima tu brzinu u rukama!" - James Vick.

"Čovječe, Fedor... Zašto je Rampage mahao glavom? Je li možda mislio da je još uvijek na nogama? Šteta je vidjeti ga nokautiranog." - Tatiana Suarez.

"Fedor odavno nije izgledao ovako dobro." - Mike Jackson.

"Rampage se dobro hrani ovih dana." - Derek Brunson.

"Je li samo po meni Jackson izgledao jako loše? Bellator je pogriješio što su ga natjerali da se bori nedugo nakon Božića." - Gilbert Burns.

"Čestitke gospodine Fedor! Ti si najveći svih vremena, umirovi se u miru moj prijatelju." - Mark Coleman, prvi UFC-ov teškaški prvak i pobjednik PRIDE-ovog Grand Prixa u otvorenoj kategoriji.

"Čestitke Fedoru, ti si mi motivacija za moj nastup 25. siječnja", Cris Cyborg.

Linker
18. travanj 2024 23:54