Ostalo

‘Razmislite o filmovima koje možete snimati o meni, mogu igrati bilo koju ulogu‘

Conor McGregor

 IMAGE CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA Image Capital Pictures/film Stills/profimedia
Boji se kako će proći pregovori s UFC-om s obzirom na to da je sada holivudska zvijezda

"Road House" nova je inačica starije verzije istoimenog filma, no ovog puta glavne uloge imaju Jake Gyllenhaal i Conor McGregor. Film je postao dostupan javnosti 21. ožujka ekskluzivno na platformi Amazon Prime. U filmu McGregor glumi dodatno pojačanu verziju sebe kao podrugljivog antagonista Knoxa. McGregorova izvedba dobila je uglavnom pozitivne kritike i "The Notorious" je jako uživao u procesu.

"Trebalo je trajati samo pet tjedana, ali kada sam stigao tamo i kada su vidjeli kako mi ide, liku su počele rasti noge i ruke, a onda se stvari kreću mijenjati i uloga je narasla", rekao je McGregor prošlog tjedna za The MMA Hour.

"Sviđalo im se ono što su dobili ili što su dobivali, a ja sam samo radio ono što mi je rečeno. Ljudi misle da sam se samo igrao - oni su me usmjeravali, a ja sam im davao ono što su tražili. Što se mene tiče, osjećao sam se kao da sam im dao hrpu verzija. Davao sam im više opcija i osjećam da bi netko drugi izabrao. Kužiš me? Dao sam im hrpu opcija i nadao sam se da će možda doraditi ulogu na drugačiji način, ali oni su željeli lik kakav su htjeli. Jako su zadovoljni onim što su dobili. Dao sam im ono što su tražili i dodao sam svoj mali ‘touch‘. Ja sam ono što jesam - ja sam šou biznis, zar ne?"

Irac i dalje nije točno siguran kada se sljedeći puta bori, no uvjerava kako je, već zakazana borba s Michaelom Chandlerom, spremna za ljeto. Ugovor s UFC-om obvezuje ga na još dvije borbe, ali se boji kako će pregovori proći s obzirom na to da je sada holivudska zvijezda.

"Moramo razgovarati – ne znam znaju li oni kakva je situacija. Što mi možeš napraviti? Hollywood je sada na redu. Zapravo mogu odigrati hrpu uloga. Zamislite koliko bih filmova mogao napraviti? Tu je Arnold Schwarzenegger, zatim Sylvester Stallone i onda svi ovi momci, i oko njih su snimljeni svi ti sjajni filmovi. Razmislite o filmovima koje možete snimati o meni. Znaš što mislim?. I nemojte misliti da rukovoditelji UFC-a to ne znaju. Tako da ne znam s čime će mi prići. Kao što sam rekao, Lorenzo Fertitta bi vjerojatno već krenuo s ogromnim ponudama za mene. Stvarno osjećam da bih mogao igrati bilo koju ulogu", kasnije je dodao McGregor.

Prvi datum koji je bio najavljen za povratak McGregora, bio je 29. lipnja, no Dana White je odmah to demantirao te jedino što znamo je da se "The Notorious“ želi boriti dva puta ove godine.

Linker
27. travanj 2024 08:45