Ostalo

Roman Kryklia postao muay thai prvak u teškoj kategoriji ONE-a, Denis Purić upisao novu pobjedu

Denis Purić

 SCREENSHOT/INSTAGRAM/ONE
Ova se priredba istaknula po tome što su sve borbe bile u jednoj disciplini

Noćas je održana nova priredba u režiji ONE Championshipa. Mjesto radnje bio je Bangkok u Tajlandu, a mogli smo gledati uistinu vrhunske mečeve.

Ova se priredba istaknula po tome što su sve borbe bile u jednoj disciplini, a riječ je o muay thaiju (tajlandski boks). Kada još uzmemo u obzir da je to jedna od najzanimljivijih disciplina za gledati, ova priredba definitivno nije bila osuđena na propast.

Održano je ukupno osam mečeva, a najinteresantnija su nam bila dva komada. U glavnoj borbi večeri Roman Kryklia i Alex Roberts borili su se za pojas teške kategorije, a Ukrajinac je slavio nokautom u drugoj rundi te se opasao zlatom kraljevske kategorije.

Mogli smo pratiti i nastup jednog borca koji ima veze s našim prostorima. Riječ je o Denisu Puriću, koji je odradio meč s Nguyễnom Trần Duy Nhấtom. Bosanskohercegovački borac također je upisao pobjedu nokautom u drugoj rundi.

Koliko je ovo bila dobra priredba govori činjenica da je samo jedan od osam mečeva išao na odluku sudaca, a upravo ta je bila kolokvijalno izabrana za glavnu borbu večeri. Sve rezultate možete pogledati u objavi organizacije.

Linker
02. svibanj 2024 03:13