Ostalo

Ronda otkrila kako mrzi nezahvalne kečerske fanove, ali dodala: 'Ništa nije bolje od lažnih borbi!'

Ronda Rousey
 Shannon De Celle/NurPhoto/AFP
Nakon što je neslavno završila svoju veliku MMA karijeru, čini se da je Ronda Rousey došla i do kraja one hrvačke. Naime, otkrila je kako se u potpunosti namjerava posvetiti obiteljskom životu.

Čini se kako je Ronda Rousey završila još jednu svoju karijeru, barem na neko vrijeme. Riječ je o onoj u profesionalnom hrvanju, gdje je brzo postala jedna od glavnih zvijezda WWE-a, no onda su joj se odjednom smanjili nastupi sve dok se gotovo u potpunosti nije prestala pojavljivati.

U međuvremenu su ona i suprug Travis Browne, koji je čini se također završio svoju borilačku karijeru, kupili ranč na kojem žive daleko od gradske strke. Ona se pronašla u tom životu i upravo zbog toga ju povratak u profesionalno hrvanje trenutno ne zanima. Upravo na tu temu došla je u Wild Ride podcastu, u kojem ju je ugostio Steve-O.

"Zašto da nešto radim ako zbog toga neću svoje vrijeme i energiju moći trošiti sa svojom obitelji, nego ću ih trošiti na gomilu nezahvalnih fanova koji me nimalo ne cijene?", rekla je Ronda, da bi se onda ipak okrenula onome u čemu je ipak uživala: "Stvar je u tome da je volim nastupati. Volim moje cure i volim biti tamo, odnosno volim WWE. Tamo sam provela sjajno vrijeme. Nastupati tamo u lažnim i namještenim borbom za čistu zabavu je sjajno, najbolja stvar na svijetu. Volim koreografije, volim glumu uživo."

Problem kod WWE-a joj je stvarala činjenica da se konstantno mora pojavljivati u njihovim emisijama ili na njihovim priredbama, budući da WWE nešto održava većinom svakog tjedna.

"Da odrađujem sve njihove priredbe gdje me žele, bila bih kod kuće samo dan i pol tjedno. To jednostavno nije bilo vrijedno toga da zapostavljam svoju obitelj. Osim toga, riješili smo se svega nepotrebnog i drugačije smo posložili život. Ne treba nam više novca nego što imamo. J**eš te fanove. Moja obitelj me voli i cijeni, zbog toga sva moja energija odlazi njima", objasnila je bivša UFC prvakinja.

Ronda je problema s fanovima imala i u UFC-u. I to tako da je u početku bila obožavana, da bi s vremenom, na račun svog karaktera, sve više njih okretala protiv sebe. Mnogim fanovima njen je poraz od Holly Holm i danas jedan od najdražih trenutaka koji su se dogodili u UFC-ovom Octagonu.

Linker
18. travanj 2024 15:53