Ostalo

Scott Coker iznenađen što je Luke Rockhold potpisao za BKFC: ‘Razumijem ga, mora nahraniti obitelj‘

Aug 20, 2022; Salt Lake City, Utah, USA; Luke Rockhold (blue gloves) reacts after being defeated by Paulo Costa (red gloves) during UFC 278 at Vivint Arena.,Image: 715505460, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Također je svjestan da je to samo biznis i nema nikakvih negativnih osjećaja prema Rockholdu, ali ga je takva odluka svejedno iznenadila

Nedavno je čelni čovjek Bellatora, Scott Coker, rekao kako su razgovori s Lukeom Rockholdom prošli odlično te da očekuje kako će nastaviti tamo gdje su stali nakon Strikeforcea. No, Luke je ipak iznenadio i potpisao za BKFC, a svoj će debi u boksu golim šakama uskoro odraditi protiv još jednog UFC veterana – Mikea Perryja.

Bellator je nedavno pružio posljednju borbu karijere velikog Fedora Emelianenka, a Coker je nekoliko puta naglasio kako razgovara s Rockholdom i da ga želi dovesti u svoje redove. No, kako je Luke otišao u BKFC, od toga za sad nema ništa. Osim toga je bio i pun razumijevanja za takav potez:

‘‘Luke i ja smo imali odličan razgovor u Los Angelesu tijekom Fedorove borbe. Imali smo jako dobar razgovor te smo trebali nastaviti dijalog i nadao sam se da ćemo barem još jednom razgovarati kako bi smo vidjeli može li se išta učiniti‘‘, rekao je Coker nakon Bellator 292 priredbe.

‘‘Izgleda da je dobio jako dobru ponudu za boks golim šakama i ne krivim ga. On je profesionalni borac i želi se boriti. Mora hraniti obitelj i brinuti se za sebe. To je vjerojatno funkcioniralo za njega. Mene je to malo iznenadilo, ali ovo je biznis. Na stranu prijateljstvo. Luke i ja možemo igrati golf i družiti se i ići na ručak, ali ovo je biznis‘‘, dodao je.

Luke je od BKFC-a vjerojatno dobio odličnu ponudu, ali mnogi borci nakon MMA karijere žele novi izazov u boksu ili boksu golim šakama. Kako god, Rockholda za sada nećemo gledati u Bellatoru, a što će budućnost donijeti, ostaje nam za vidjeti.

Linker
27. travanj 2024 09:04