Ostalo

Stravično ubojstvo u Njemačkoj: Bivši europski boksački prvak izrešetan nakon svađe u kafiću

Besar Nimani

 PROFIMEDIA, INSTAGRAM
Bivši prvak Europe u boksu je od ranjavanja preminuo na licu mjesta

Njemački Bild objavio je vijest da je boksač Besar Nimani (38) brutalno ubijen ispred jednog kafića u Bielefeldu. Bivši prvak Europe u boksu je od ranjavanja preminuo na licu mjesta.

Nimani je nakon svađe u kafiću pogođen s čak deset metaka iz pištolja. "Jedan ili više počinitelja prišli su i pucali u žrtvu. Muškarac iz Bielefelda, koji je bio državljanin Kosova, preminuo je na mjestu nesreće od teških rana", priopćila je policija u Bielefeldu.

Nimani je karijeru završio sa samo jednim porazom i čak 26 pobjeda, a posljednju borbu je odradio 2019. godine Tijekom karijere je Nimani bio prvak Europe jer je osvojio IBF Europski pojas u supervelter kategoriji. Nimani je rođen u Kosovskoj Mitrovici 1986. godine, a boksao je pod zastavom Njemačke u koju se s roditeljima kao izbjeglica odselio 1997. godine, pišu Sportske novosti.

Bild je podsjetio i na burnu prošlost Nimanija koji je 2013. godine sudjelovao u jednom incidentu u turskom restoranu u Bielefeldu.Tada je njegov brat Berat bocom u glavu udario drugu osobu, a Besar je povrijeđen tijekom tučnjave u kojoj su korišteni i pištolji. Jedan sudionik u incidentu je tada osuđen na 18 mjeseci zatvora.

Linker
23. travanj 2024 08:26