Ostalo

U Bellatorovo borilište vraća se njihova provokativna ženska zvijezda

Valerie Loureda
 Instagram
Talentirana i provokativna Valerie Loureda idućeg će vikenda odraditi svoju novu borbu u Bellatoru

Iako je u profesionalnoj MMA karijeri odradila tek dvije borbe protiv borkinja upitne kvalitete, 22-godišnja Valerie Loureda postala je jedna od prepoznatljivijih imena s Bellatorovog rostera boraca i borkinja. Bivša američka taekwondo nada to može zahvaliti svom provokativnom ponašanju, uključujući ono na društvenim mrežama, gdje je došla do velikog broja pratitelja. Sad je napokon došlo vrijeme da je gledamo na trećem MMA ispitu.

Bellator je danas objavio kako će se Valerie boriti na Bellator 243 priredbi, koja se održava već idućeg vikenda, odnosno 7. kolovoza. Najveću Bellatorovu nadolazeću uzdanicu čeka borba protiv Tare Graff. Riječ je o 34-godišnjoj borkinji koja je 2018. godine dva puta nastupila u borilištu King of the Cage promocije, uz polovičan rezultat. Kao amaterka je na po dvije pobjede i dva poraza.

Sve je to znak kako će Bellator i dalje biti vrlo pažljiv oko izbora protivnika za Louredu, koja je nakon poziva iz te promocije odustala od svojih olimpijskih snova te je napustila taekwondo i u potpunosti se posvetila MMA-u, s ciljem da postane velika zvijezda. Što se tiče onoga izvan borilišta, tu je na najboljem putu, a jednako tako bi trebala nastaviti i unutar njega. Srećom, iza sebe ima promociju koja je već dokazala kako itekako zna stvoriti svoje vlastite zvijezde. Prije svega se tu misli na ciljani odabir borbi.

Loureda je van MMA-a najpoznatija po svojoj zaljubljenosti u ples, pa je čak nedavno imala žestoku raspravu s UFC borkinjom Macy Chiasson, koja joj je zamjerila na prevelikom korištenju seksepila u svrhu promocije. Loureda joj je na to odvratila izjavom kako ona ne može sakriti svoje latinoameričke korijene. U svakom slučaju, drago nam je vidjeti da se vraća na posao, odnosno u borilište.

Linker
18. travanj 2024 14:45