Ostalo

Velasquez se spušta u polutešku za meč s nekoć najvećom UFC-ovom zvijezdom?

Cain Velasquez i Jon Anik
 screenshot/Youtube
Cain Velasquez nedavno se povukao u MMA mirovinu i sreću pronašao u kečerskom svijetu gdje je krajem prošlog mjeseca debitirao za slavni WWE. Bivši UFC-ov prvak uživa u novoj ulozi, ali neki još uvijek smatraju da bi ga se moglo nagovoriti na povratak borbama...

Priču od Cainovom povratku u MMA aktualizirao je ovih dana Tito Ortiz. Bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji i nekoć najveća zvijezda promocije tvrdi da je Campbell McLaren, čelni čovjek Combate Americas organizacije, stupio u kontakt s Velasquezom. Navodno je, prema njegovim saznanjima, Cain zainteresiran za okršaj s pobjednikom susreta u kojem će Ortizu protivnik biti Alberto Del Rio.

Podsjetimo, Ortiz i nekadašnja WWE zvijezda predvodit će 7. prosinca najveću priredbu u povijesti Combate Americas promocije, a izgleda da bi Cain mogao dočekati uspješnijeg iz tog okršaja.

"Nemam ugovor na jednu, već na tri borbe. Tako da ću sigurno ponovno nastupiti nakon ovog meča. Campbell je, spomenut ću, pričao i s Cainom Velasquezom i on je rekao da bi se volio boriti s pobjednikom. Ja ću pristati na meč ako se Cain može spustiti na 93 kilograma, čak prihvaćam i 95", izjavio je Ortiz u razgovoru za Bloody Elbow portal.

Ako pogledamo kako se u ovim trenucima razvija karijera nekoć najboljeg teškaša svijeta, onda nam ova priča baš i ne drži vodu, ali definitivno ništa ne možemo otpisati...

Linker
20. travanj 2024 15:57