Ostalo

(VIDEO) "Baby Conor" se bahatio na sučeljavanju pa potukao s trenerom svog protivnika

James Gallagher i Jeremiah Labiano
James Gallagher svojim je ponašanjem još jednom preuzeo svu pažnju MMA javnosti. Irski borac poznat i pod nadimakom "Baby Conor" nije se naučio poniznosti nakon nedavnog prvog poraza u karijeri. Pred svoju subotnju borbu na Bellatoru u Londonu, James je prvo odradio bahat nastup na jučerašnjem sučeljavanju s Jeremiahom Labianom, a onda se odmah nakon toga potukao s njegovim trenerom.

Gallagher i Labiano izašli su na pozornicu zajedno uz još nekoliko parova koji će se obračunati u subotu, uključujući Gegarda Mousasija i Rafaela Lovata Jr te još neke zvijezde poput Paula Daleya ili Melvina Manhoefa. Pokraj takvih imena oni su jedna manje bitna borba, no "Baby Conor" se pobrinuo za to da mediji ponovno pišu o njemu. 22-godišnji Irac do sada je više puta šokirao svojim bahatim, čak bi se reklo neodgojenim ponašanjem, a ono je sad ponovno izašlo na vidjelo.

Već tijekom sučeljavanja vidjelo se da je Gallagher spreman na puno toga, budući da je svom protivniku stavio šaku na lice i počeo nešto govoriti, a kasnije mu je pružio ruku, no onda ju izmaknuo u trenutku kad ju je njegov protivnik prihvatio. Kako je to izgledalo, kao i preostala sučeljavanja, možete pogledati u priloženom video uratku.

No, to ipak nije sve. Dok su na pozorniciu bili Paul Daley i Erick Silva, Gallagher se uspio potući s trenerom svog protivnika koji je bio u publici. Do toga je došlo odmah nakon što je napustio pozornicu, a okršaj srećom nije trajao dugo. Brzo su bili razdvojeni, a mladi Irac je ispraćen iz dvorane. Kamere su uspjele snimiti dio tog incidenta.

Inače, Gallagher je proglašen jednim od najvećih europskih MMA talenata. Do sada je upisao osam pobjeda i jedan poraz, od čega samo prva tri trijumfa nisu došla u Bellatoru. Očekivalo se kako bi se mogao smiriti nakon što mu se prošlogodišnja bahatost prije meča s Rickyjem Bandejasom obila o glavu u obliku poraza nokautom. No, čini se kako Gallagher ne može dugo bez svog sad već uobičajenog ponašanja. Pitanje je radi li se tu samo u nastupu ili je ovaj momak uistinu bezobrazan i neodgojen. No, kao takav svakako dobiva pažnju MMA medija i javnosti. Koliko je dobar u kavezu, ponovno ćemo se moći uvjeriti u subotu.

Linker
25. travanj 2024 10:48