Ostalo

(VIDEO) Bellator 226 highlights: Pogledajte je li Bader pogodio Kongovo oko i najbolje trenutke prvih turnirskih borbi

Bader vs. Kongo
 screenshot/Youtube
Bellator je jučer održao svoj 226. event koji je predvodila borba za titulu teške kategorije između Ryana Badera i Cheicka Konga, a održane su i prve četiri borbe velikog turnira perolake kategorije. Pogledajte najbolje trenutke.

Oko borbe Badera i Konga još će se neko vrijeme lomiti koplja zbog načina na koji je ona završena. Naime, malo prije isteka četvrte minute prve runde, Kongo se potužio na ubod prstom u oko. Borba je zaustavljena, u kavez je ušao liječnik kojem je Kongo rekao kako ne vidi, ovaj je to prenio sucu Mikeu Beltranu, a on je prekinuo borbu. Službeni ishod bio je "no contest", odnosno poništena borba.

No, odmah nakon borbe Ryan Bader dao je izjavu u kojoj je rekao da smatra kako Konga nije pogodio prstom u oko nego u nos. A upravo tako izgleda i na službenoj snimci objavljenoj od strane Bellatora. Je li Kongo uistinu odglumio ozljedu u trenucima kad je mislio da se ne može vratiti u borbu? Pogledajte snimku i odlučite sami za sebe.

Održane su i prve četiri borbe velikog turnira perolake kategorije pa su poznata i prva dva četvrtfinalna ogleda. Adam Borics je tamo savladao Bellatorovu legendu Pata Currana tehničkim nokautom u drugoj rundi. Idući protivnik za Mađara je Emmanuel Sanchez, koji je u drugoj rundi gušenjem bio bolji od Tywana Claxtona. Gušenjem u drugoj rundi slavio je i Pedro Carvalho protiv Sama Sicilije, dok je njegov idući protivnik Derek Campos koji je savladao Daniela Strausa. Ispod teksta pogledajte najbolje trenutke svih borbi.

Linker
18. travanj 2024 10:07