Ostalo

(VIDEO) Bellator Dublin: Henderson savladao Juryja, ekspresne pobjede Pagea i Gallaghera

Kiely vs. Page
 screenshot
Bellator je jučer u Dublinu održao svoju 227. priredbu u čijoj je glavnoj borbi James Gallagher savladao Romana Salazara gušenjem u prvoj minuti. Michael Page je uz novu dozu nekorektnog ponašanja nokautirao Richarda Kielyja, a Benson Henderson upisao je pobjedu nad Mylesom Juryjem.

Bellator je još jednom odlučio konfuzno podijeliti svoj program pa je tako zapravo održano dva programa, jedan pod imenom Bellator Dublin i drugi imena Bellator 227. Zapravo, podijeljeno je samo zbog američke publike, no i strateški jer je Bellator ovako dobio dva "main eventa".

U onom "Bellator Dublin" dijelu, pobjedu u glavnoj borbi upisao je James Gallagher kojem je samo pola minute trebalo da savlada zamjenskog protivnika Romana Salazara. Sjajno ga je uhvatio u giljotinu i ovaj nije dugo izdržao.

U sunaslovnoj borbi slavila je njegova timska kolegica Danni Neilan koja je sudačkom odlukom bila bolja od Camile Rivarole, dok je Peter Queally nokautirao Ryana Scopea u drugoj rundi. Posebno pažnju privukao je novi nastup Michaela Page protiv još jednog u nizu neadekvatnih protivnika, Richarda Kielyja. Ovog puta je Pagea cirkusiranje koštalo boda koji mu je sudac Miraggliota oduzeo zbog nepoštivanje i omalovažavanja protivnika. No, to mu nije smetalo za pobjedu budući da je već sredinom prve runde letećim koljenom upisao nokaut.

Na Bellator 227 programu pobjedu u glavnoj borbi upisao je Benson Henderson, koji je potvrdio kako još uvijek ima svu potrebnu kvalitetu za dominirati nad kvalitetnim borcem poput Mylesa Juryja. Ukupno se na ovom dijelu programa održalo šest borbi, čije rezultate možete vidjeti ispod teksta.

Bellator Dublin
Kategorija MetodaRundaVrijeme
Perolaka kategorijaJames Gallagherdef.Roman SalazarSubmission (giljotina)10:35
Ženska slamkaDanni Neilandef.Camila RivarolaJednoglasna sudačka odluka35:00
VelterMichael Pagedef.Richard KielyKO (leteće koljeno)12:47
Laka kategorijaPeter Queallydef.Ryan ScopeTKO (udarci)23:07
Bellator 227
Laka kategorija Benson Hendersondef.Myles JuryJednoglasna sudačka odluka 35:00
Međukategorija Kiefer Crosbiedef.Hugo PereiraJednoglasna sudačka odluka 35:00
Srednja kategorija Norbert Novenyidef.Will FleuryJednoglasna sudačka odluka 35:00
Ženska perolakaLeah McCourtdef.Kerry HughesSubmission (RNC)12:14
BantamFrans Mlambodef.Dominique WoodingJednoglasna sudačka odluka 35:00
Linker
20. travanj 2024 01:12