Ostalo

(VIDEO) Bivši KSW-ov teškaški prvak upisao brutalni walk off nokaut u devetoj sekundi borbe

Andryszak vs. Grigore
 screenshot
Tek devet sekundi trebalo je bivšem KSW prvaku Michalu Andryszaku za sinoć ostvarenu pobjedu

Sinoć je održana nova priredbe poljske promocije Rocky Warriors Cartel (RWC), a u glavnoj ulozi iste bio je bivši KSW-ov prvak teške kategorije, Michal Andryszak. Jedan od najboljih europskih "finishera" pokazao je zašto nosi takvu reputaciju. Svom nizu brzih prekida dodao je onaj do sada najbrži. Za pobjedu protiv Iona Grigorea, borca iz Rumunjske koji je doputovao s respektabilnim 7-1 omjerom, trebalo mu je tek devet sekundi.

Već u prvoj akciji unutar borbe, Andyszak je povukao high kick, a on sjeo na pravo mjesto. Rumunjski teškaš bio je na podu, a Poljak je samo odšetao proslaviti svoju 21. pobjedu u karijeri, svaku od tih 21 puta prekidom. Ako to ne zvuči dovoljno impresivno, vrijedi dodati kako mu je ovo peta unutar prvih pola minute borbe te osma unutar prve minute. Zapravo, tek jednu pobjedu ostvario je izvan prve runde.

Andryszak je četiri borbe prije ove odradio u KSW-ovom borilištu. Već nakon jedne borbe dobio je priliku napasti titulu, a istu je osvojio pobjedom nad Fernandom Rodriguezom. Ipak, odmah nakon toga izgubio ju je u borbi protiv Phila De Friesa, a posljednji KSW nastup imao je u svibnju prošle godine, kad ga je uspio savladati i bivši UFC borac Luis Henrique de Oliveira.

Ipak, točno dva metra visoki 28-godišnjak ovakvim nastupima potvrđuje kako itekako i dalje ima mjesta u KSW-u te da njegovi najbolji nastupi možda tek slijede.

Linker
17. travanj 2024 10:58