Ostalo

(VIDEO) Divlje scene iz Dagestana: Juniorski judo turnir pretvorio se u masovnu tučnjavu

Masovna tučnjava na judo turniru u Dagestanu
 Screenshot (Twitter)
‘Sve je počelo za vrijeme jednog meča koji je već trajao duže od 10 minuta...‘

"Juniorski judo događaj pretvorio se u kaos u kojem su natjecatelji, kao i deseci navijača razmjenjivali udarce", javlja RT.com.

Turnir se održao gradu Kaspijsku, preciznije u Sportskom kompleksu Ali Aliyev, a snimke ružnih scena uhvatile su kamere navijača koji su s tribina promatrali masovnu tučnjavu.

Dostupna snimka pokazuje kako se jedan od natjecatelja naginje preko ograde i razmjenjuje udarce s navijačima. U tim trenucima već se u čitavom kaosu našlo nekoliko desetaka gledatelja. Natjecatelj kojeg ruski mediji stavljaju u prvi plan potom se vratio na tatami, gdje je nastavio razmjenjivati udarce s nekoliko navijača.

U ovim trenucima je nejasno što je potaknulo nemile scene, a trener Khabib Magomedov nešto je kasnije izjavio da nered nije izazvao niti jedan od natjecatelja.

"Sve je počelo za vrijeme jednog meča koji je već trajao duže od 10 minuta. Jedan dagestanski gledatelj u tim je trenucima nešto povikao ili možda pokazao rukom, a to se nije svidjelo osetskim navijačima. Potom je izbila tučnjava u koju su zatim uvučeni i sportaši. Tako mi je barem prepričao jedan od svjedoka. Na kraju nitko neće dobiti medalju. Zapravo, možda zbog diskvalifikacije izgubimo oba sportaša i trenera", izjavio je Magomedov prema pisanju portala RT.com.

Linker
14. travanj 2024 00:15