Ostalo

(VIDEO) Incident na vaganju, prvak nabio izazivaču rajčicu u lice!

Hunt, Riggs

 Screenshot (Youtube, Bare Knuckle Fighting Championship)
Tenzije su postojale i prije vaganja, a sada se napetost može nožem rezati!

Zanimljiv incident dogodio se sinoć tijekom vaganja za BKFC 24 priredbu koja će se održati danas u kasnim večernjim satima. Sudionike glavne borbe večeri morali su razdvajati tijekom sučeljavanja nakon što je branitelj pojasa u poluteškoj kategoriji Lorenzo Hunt nabio rajčicu u lice izazivaču i veteranu borilačkih sportova Joeu Riggsu. Naime Hunt se pojavio na sučeljavanju sa rajčicom u ruci koju je zagrizao i žvakao da bi u jednom trenutku ta rajčica završila na licu njegovog protivnika. Nije pao niti jedan udarac ali samo zahvaljujući pravovremenoj reakciji zaštitara koji su uspjeli primiriti pomahnitalog Riggsa kojem se Hunt definitivno uspio zavući u glavu.

Joe Riggs je istinski veteran borilačkog sporta, borio se pod okriljem UFC-a i Bellatora, a u MMA-u ga nismo vidjeli već godinu i pol dana nakon poništene borbe protiv Georgea Sullivana. U boksu golim šakama prvi put se okušao 2017. godine, a od tada je odradio 6 borbi u kojima je 4 puta izašao kao pobjednik, jednom je poražen, a jedna borba mu je završila neriješenim rezultatom. Poražen je od bivšeg UFC-ovog borca Héctora Lombarda, a u svojoj posljednjoj BKFC borbi pobijedio je Melvina Guillarda, poznatog veterana borilačkih sportova.

Za razliku od izazivača, prvak nije toliko poznat borilačkoj zajednici. Lorenzo Hunt u MMA borbama upisao je 3 pobjede i 5 poraza, ali zato se pronašao u boksu golim šakama gdje je upisao 7 pobjeda i samo 1 poraz. Za razliku od Riggsa, on je uspio pobijediti Héctora Lombarda, što naravno ne mora značiti da je nužno bolji borac od svog budućeg protivnika.

Tenzije su postojale i prije incidenta na vaganju, a sada je borba samo još dodatno začinjena i puno iščekivanija od strane fanova. Video incidenta pogledajte u nastavku.

Linker
18. travanj 2024 01:45