Ostalo

(VIDEO) Izašla velika najava za Fedor vs. Rampage: 'Nisam gotov, u meni je ostalo još borbe'

 Screenshot (YouTube, Bellator)
Fedor Emelianenko i Quinton 'Rampage' Jackson vraćaju se 29. prosinca u legendarnu Saitama Super Arenu gdje će odmjeriti snage u glavnoj borbi Bellator 237 priredbe.

Teškaški okršaj predvodit će event kojeg u Japanu zajedničkim snagama organiziraju Bellator i njihovi poslovni partner iz Rizina. Riječ je o sudaru MMA ikona i boraca koji su se proslavili nastupajući po japanskim borilištima u vrijeme zlatnog doba PRIDEA. Stoga nas nimalo ne čudi odabir Saitame kao lokacije za ovaj veliki okršaj.

Kako bi fanove dodatno zagrijao za ovaj meč, Bellator je objavio desetominutnu 'Countdown' epizodu koja se u potpunosti koncentrira na Fedora i Jacksona te nam daje uvid u njihove pripreme za ovaj dvoboj.

"Vidim rezultate treninga, osjećam da sam u boljoj formi. Znam da je ovo proces, ali moram biti discipliniraniji i rezultati će stići. Imam pozitivno mišljenje o ovoj borbi. Fedor je pravi iskusni teškaš, a ja sam još nov u ovoj kategoriji. Nisam se borio s puno teškaša i veselim se ovom susretu, ali i onima koje slijede", poručio je 'Rampage'.

Fedor je u istom videu priznao da je imao nekoliko opcija, ali nimalo ne dvoji da je ova s Jacksonom idealna za Japan.

"Bellator mi je ponudio nekoliko opcija. Za Japan je najbolja bila ova s Rampage Jacksonom. Možemo reći da su se naše karijere odvijale paralelno. On se isto borio u Japanu i tamo je bio, ali je i još uvijek jako poznat borac", izjavio je legendarni Rus pa zatim i upozorio na opasnosti koje u kavez donosi njegov idući suparnik:

"Gledao sam borbe u kojima je podizao suparnike i zakucavao ih u pod. Znam da ima i snažan udarac te teške ruke kojima može nokautirati protivnike, a vjerujem i kako se osjeća ugodno u borbi u parteru."

Fedor je iskoristio ovu priliku da se zahvali Bellatorovom čelniku te usput najavi kako se polako bliži kraj jedne bogate karijere.

"Jako sam zahvalan Scottu Cokeru i njegovom timu za tretman prema meni i mojem timu. On je čovjek od riječi i za njega su borci na prvom mjestu, a tek onda sve ostalo. Ovo je jedna od mojih posljednjih borbi. Još nisam gotov, u meni je ostalo još borbe", zaključuje Fedor.

Linker
24. travanj 2024 13:06