Ostalo

(VIDEO) Jackson prelomio: 'Gotov sam s teškom kategorijom, osjećao sam se poput nilskog konja!'

 Screenshot
Nakon što je u noći sa subote na nedjelju doživio 14. poraz u karijeri, Quinton Jackson (38-14) je prelomio - "Gotov sam s teškom kategorijom!".

Nikad težeg 'Rampagea' gledali smo u Saitama Super Areni gdje je sredinom prve runde poražen od Fedora Emelianenka (39-6-1 nc). S čak 120 kilograma, 11 više od svog protivnika, pojavio se bivši UFC-ov prvak u Japanu.

Previše je to za borca koji je nekoć nastupao u srednjoj kategoriji, a da je tako potvrdio je i ovaj meč u kojem se Fedor poigrao sa zapuštenim Jacksonom.

"Žao mi je što nisam ostvario rezultat kakav sam htio, ali dobro sam prognozirao da će jedan od nas dvojice završiti nokautiran. No, nisam znao da ću to na kraju biti ja. Nisam ljut jer nekad pobijediš, a nekad izgubiš. U svakom slučaju si uvijek plaćen za to. Zapamtite to. Znam što mi je sada činiti. Moram skinuti kilograme. Osjećao sam se poput nilskog konja, ali to je moja pogreška. Nemam ispriku. Sve je u redu. Vratit ću se, ali ne kao teškaš. Moram smršaviti", poručio je Jackson u video koji je nedugo nakon završetka Bellator 237 priredbe osvanuo na njegovom Instagramu.

Linker
15. travanj 2024 10:11