Ostalo

(VIDEO) Jake Paul ozbiljno shvatio pripreme za MMA debi: Pogledajte kako se snalazi u grapplingu

Jake Paul i Perez

 Instagram, Jake Paul
Do sada ga nismo imali prilike gledati u ovom izdanju, a sve je pomalo čudno jer bi se za mjesec dana trebao boriti protiv Tommyja Furyja u boksu

U posljednjih mjesec dana Jake Paul je najavio puno toga, a kada će sve to stići je jako dobro pitanje. Prvo je potpisao ugovor sa PFL-om gdje će započeti svoju MMA karijeru, a prošli tjedan su se pojavile i informacije kako je dogovorio meč protiv Tommyja Furyja za mjesec dana.

Nakon što je najavio prelazak u MMA, mnogi su mu ipak čestitali na hrabrosti jer je do sada radio samo boks. Hrvao je sa svojim bratom Loganom i u srednjoj školi, no reći da mu je to dovoljno za profesionalni MMA bi bilo, jednostavno smiješno. No, izgleda da je Jake ozbiljno shvatio svoj prelazak u MMA te je jučer na svom Instagram profilu objavio snimku kako trenira grappling sa Michaelom Perezom:

Jakea Paula mnogi ne vole, no mora se priznati da je odličan sportaš. Talenta mu ne nedostaje, samo je sada pitanje kako će se snaći u kavezu. Do sada je radio boksačke mečeve i to uglavnom protiv umirovljenih MMA boraca ili boraca koji su daleko od svojih najboljih dana.

U trenutno posljednjem nastupu je Jake svladao legendarnog Andersona Silvu, a prošlog tjedna je dogovoren boks meč njega i Tommyja Furyja. Paula se najviše kritizira upravo zbog činjenice da se bori sa dosta potrošenim MMA borcima, tako da je Fury ipak neki korak naprijed kada je njegova boksačka karijera u pitanju.

Kada, s kim i gdje će Jake odraditi svoj prvi MMA nastup je još uvijek nepoznanica, no očito je ozbiljno shvatio potpis za PFL te se sprema punom parom.

Linker
19. travanj 2024 18:01