Ostalo

(VIDEO) James Gallagher postavio Bellatorov rekord i pokazao neko svoje novo lice

Cal Ellenor vs. James Gallagher
 screenshot/YouTube
James Gallagher pobjednik je glavne Bellator Euro Series 9 borbe, gušenjem protiv Cala Ellenora

Bellator je u Milanu održao svoju Euro Series 9 priredbu predvođenu borbom mlade irske zvijezde, Jamesa Gallaghera i britanskog borca Cala Ellenora. 23-godišnji Gallagher se tim putem vratio u borilište po prvi put nakon rujna prošle godine te je ostvario četvrtu pobjedu u nizu, čime je svoj omjer doveo na 11-1.

Sve je bilo riješeno pola minute prije kraja prve runde, u kojoj je Gallagher odmah pokazao što se od njega može očekivati. Cilj je bio odvesti borbu na pod, a nakon što je u tome uspio je krenuo raditi na poziciji. U posljednjoj minuti uhvatio je leđa svog protivnika te ga prisilio na tapkanje. Bilo je to njegova sedma pobjeda prisiljavanjem na predaju, čime je postavio rekord za najviše pobjede tim načinom u povijesti promocije. Osim toga, ovo mu je sedmo gušenje s leđa u karijeri. Gallagher je također iznenadio svojim ponašanjem. Iskazao je poštovanje Ellenoru nakon borbe, što je u potpunosti drugačije izdanje nego što smo od njega navikli. Naime "StrabAnimal" se do sada najčešće iskazio ekscesima i bahatim ponašanje, kako prije, tako i nakon svojih borbi.

U sunaslovnoj borbi priredbe, pobjedu nad Andyjem Manzolom upisao je Gallagherov timski kolega iz dublinskog SBG-a, Charlie Ward, dok su gledatelji borbu ranije mogli pogledati nevjerojatno zabavnu te uzbudljivu rundu između Charlieja Learyja i Kiefera Crosbyja. Nažalost, sve je ostalo samo na toj rundi, budući da su liječnici procijenili kako Crosby nije u stanju nastaviti borbu.

Cijeli glavni program priredbe, koju je Bellator prenosio preko YouTube, možete pogledati ispod teksta.

Linker
20. travanj 2024 17:00