Ostalo

(VIDEO) Junior dos Santos ne staje: Osvojio je Gamebred titulu brutalnim nokautom u MMA-u bez rukavica

Junior dos Santos

 SCREENSHOT/TWITTER
Snimku nokauta možete pogledati u videu na dnu članka

Junior Dos Santos skinuo je rukavice da bi ponovno postao prvak. Na Gamebred Bareknuckle MMA priredbi u subotu, Dos Santos je pobijedio svog bivšeg UFC borca ​​Alana Belchera i postao prvi prvak te promocije u teškoj kategoriji.

Iako je borba trajala samo nešto više od devet minuta, platno je bilo krvavo što govori da je borba bila, u najmanju ruku, žustra. Obojica su imala svoje trenutke tijekom cijele borbe, ali Dos Santos je imao posljednji. Dok se bližio kraj druge runde, dos Santos ispalio je bombastični lijevi kroše koji je poslao Belchera u drugu dimenziju. Nakon toga je nastavio s "ground and poundom" sve do sučevog prekida.

Dos Santos (40) bio je ushićen nakon borbe jer je nagovijestio potencijalnu sljedeću borbu protiv Roya Nelsona kojeg je porazio na UFC-u 117 u kolovozu 2010. godine. Nakon odlaska iz UFC-a, Dos Santos je izgubio tehničkim nokautom zbog ozljede protiv Yorgana De Castra pod zastavom Eagle FC prije uspješno odrađenog meča protiv Fabricia Werduma, a sada je na 2-1 nakon odlaska.

Snimku nokauta možete pogledati u videu ispod.

Linker
13. travanj 2024 23:27