Ostalo

(VIDEO) MacDonald vs. Lima 1: Prisjetimo se najbolje borbe u povijesti Bellatora!

MacDonald vs. Lima
 screnshot
Večerašnji Bellator 232 event donosi pravi spektakl, revanš najbolje borbe u povijesti druge najveće svjetske MMA promocije. No, prije toga pogledajte kako je izgledala prva borba Roryja MacDonalda i Douglasa Lime, održana u siječnju prošle godine.

Kroz vrlo težak i zahtjevan turnir velter kategorije prošli su Rory MacDonald i Douglas Lima, da bi se ponovno susreli u Bellatorovom kavezu. Od samog početka fanovi su se nadali ovom finalu, prije svega zbog fantastične borbe koju su odradili kad su se prvi put susreli, a to je bilo 20. siječnja prošle godine na Bellator 192 priredbi.

Već prije borbe postojale su najave kako je to, prema trenutnoj kvaliteti boraca, vjerojatno najbolja borba u povijesti Bellatora. Na kraju je takva postala i nakon što su ova dva ratnika 25 minuta dali sve od sebe u kavezu. Nominacija za borbu godine bila je neminovna i rijetko koji medij koji se bavi takvim izborima je propustio ovaj ogled spomenuti na popisu najboljih MMA duela 2018. godine.

Pobjedu u vrlo neizvjesnoj borbi uzeo je MacDonald, no Lima ga je toliko puta kvalitetno pogodio da nakon borbe nije bio u stanju sam hodajući napustiti kavez, nego su ga nosili članovi njegovog tima. Lima je priznao kako je Rory tog dana bio bolji, ali da se nada revanšu. Vrijeme za to napokon je došlo, bivši dvostruki Bellatorov prvak pokušat će to postati i po treći put.

Prije nego se taj veliki revanš dogodi, prepustite se punih 25 minuta uživati u jednoj fantastičnoj borbi.

Linker
20. travanj 2024 00:16