Ostalo

(VIDEO) Mike Tyson do krvi izudarao putnika u avionu koji ga je konstantno provocirao!

Mike Tyson

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Umirovljeni boksač sinoć se zatekao u sukobu s nepoznatom osobom

Koliko ludi morate biti da provocirate Mikea Tysona? Jedan od putnika na relaciji San Francisco - Florida, saznao je u noći sa srijede na četvrtak.

Nepoznata osoba s videa provocirala je ''Iron'' Mikea tijekom leta, a provokator je navodno bio i pod utjecajem alkohola. Tyson je pokušao ostati smiren, ali i on ima svoje granice. U jednom trenutku jednostavno mu je prekipjelo i osobu koja ga je provocirala pretukao je usred leta. Snimka se pojavila na portalu TMZ.

Tyson je zadao više udaraca u glavu nepoznatog putnika i pritom ga je raskrvario. Putnik je nakon leta zaprimio liječničku pomoć i otišao je na policiju dati iskaz po pitanju cjelokupnog događaja. Lako je moguće da će Tysona dočekati privatna tužba i sudski proces zbog nanošenja ozljeda, a ''žrtva'' bi se mogla probati dobro naplatiti.

Prema navodima jednog od svjedoka ovog incidenta, 55-godišnji Mike Tyson bio je dobro raspoložen prije leta. Legendarni boksač slikao se sa spomenutim svjedokom, a bio je jako strpljiv i s osobom koja ga je konstantno provocirala.

Mike dakle nije inicirao probleme, niti je ugrožavao ostale putnike. Gledao je svoja posla, ali u jednom trenutku jednostavno je odlučio da mu je dosta provokacija i stvar je riješio šakama. Na koji način će eventualno odgovarati za ovo, bez sumnje ćemo saznati narednih tjedana.

Linker
25. travanj 2024 02:08