Ostalo

(VIDEO) Najkrvaviji nokaut godine? Amerikanac stravičnim udarcem ‘demolirao‘ protivnika za 90 sekundi

Todd Welle

 Screenshot/X (UFC Fight Pass)
Elvin Romero upisao je svoju drugu profesionalnu MMA pobjedu na poprilično brutalan način

Fokus šire borilačke javnosti uglavnom je usmjeren prema najvećim svjetskim MMA organizacijama, napose UFC-u, no manje promocije diljem planeta također redovito nude uzbudljive mečeve i spektakularne nokaute. Potvrđuje to i slučaj s Anthony Pettis FC 12 priredbe, održane 25. kolovoza u Richmondu (Virginia, Sjedinjene Američke Države), a na kojoj su gledatelji svjedočili jednom od najbrutalnijih, ili bolje rečeno najkrvavijih nokauta godine.

U glavnim ulogama bili su američki borci lake kategorije Elvin Romero i Todd Welle, koji su odmjerili snage u jednoj od borbi glavnog dijela APFC 12 priredbe u Richmond Convention Centru, a potonji je borac izvukao deblji kraj - i to poprilično deblji. Nakon samo 90 sekundi borbe, naime, Romero je pritisnuo Wellea uz ogradu i najprije ga udario snažnim zadnjim lijevim direktom, a onda je povezao i udarac razoran udarac lijevim koljenom kojim je nokautirao svog sunarodnjaka, a sudac je epskresno intervenirao ne bi li zaštitio posrnulog 40-godišnjaka težkih ozljeda.

Welle je pao na leđa i 10-15 sekundi ostao ležati nokautiran, a nakon što se malo pridigao glava mu je bila oblivena krvlju od posljedica strašnog udarca koljenom kojeg je primio. Kako je cijela sekvenca izgledala, možete pogledati u videozapisima koji slijede.

Bila je to druga pobjeda u profesionalnoj karijeri za 24-godišnjeg Romera, odnosno prvi poraz za 40 godišnjeg Wellea, i to u njegovom prvom profi meču.

Linker
12. rujan 2024 11:35