Ostalo

(VIDEO) Paige VanZant igra se maštom fanova svojom najprovokativnijom objavom do sada

Paige VanZant
 Instagram
Čini se kako Paige VanZant sve manje misli na svoju borilačku karijeru

Ako ćemo gledati po društvenim mrežama i medijskoj pokrivenosti, Paige VanZant još uvijek je najpopularnija pa čak bismo rekli i najpoznatija borkinja svijeta. No, čini se kako je posljednjih tjedana sve manje borkinja te da se odlučila dodatno posvetiti drugom i podosta lakšem izvoru zarade, svom licu i tijelu.

Iako je još donedavno tvrdila kako ju tako što ne zanima, Paige je nedavno pokrenula vlastitu web stranicu "PaigeFanZant", na kojoj objavljuje privatne snimke i fotografije, odnosno ono za odabranu publiku koja je taj materijal spremna dodatno platiti. Naravno, nije zanemarila niti Instagram, na kojem je prati 2.8 milijuna ljudi.

Upravo na Instagramu objavila je promotivni video za spomenutu web stranicu, kojim se nada dobiti dodatne pratitelje, a možemo slobodno reći kako je najprovokativniji i "najotvoreniji" njen video uradak do sada. Čini se kako s marketinške strane sve jako dobro radi.

Paige je trenutno pod ugovorom s BKFC promocijom, a nakon poraza koji je doživjela u prvoj borbi unutar njihovog ringa, najavila je kako je još gladnija za uspjehom i borbom te kako se jedva čeka vratiti. Da će se Paige nastaviti boriti potvrdio je i vlasnik BKFC-a David Feldman. Ipak, ako s vremenom Paige počne sve bolje zarađivati bez potrebe primanja udaraca golim šakama te prolaska kroz trening kampove, nećemo se iznenaditi ako ju samo odjednom krenemo zvati bivšom borkinjom.

Linker
27. travanj 2024 01:19