Ostalo

(VIDEO) Pao na stražnjicu: Procurio video neugodnog nokdauna Fedorovog brata Alexandera!

Screenshot
 Youtube
Evgeny Goncharov, prvak moćne ruske promocije Absolute Championship Akhmat u teškoj kategoriji, je objavio video snimku sparinga MMA veterana Alexandera Emelianenka na kojoj ga njegov sparing partner baca u nokdaun. I to prilično ozbiljan nokdaun.

Goncharov već neko vrijeme proziva i javno ismijava mlađeg i manje poznatog brata iz velike borilačke obitelji Emelianenko. Vrhunac se dogodio prije nekoliko dana kada je na društvenim mrežama (kasnije je video postao viralan) objavio za Emelianenka vrlo neugodan video. Na njemu ovaj Pride veteran sparira s boksačkim veteranom Aribjem Madayevim, a video je nazvao "Let iznad kukavičjeg gnjezda". U komentaru je napisao "jedan udarac je dovoljan da sruši tisuću riječi o navodnoj nepobjedivosti. On je lažni prvak!"

Na snimci Madayev najprije ruši Emelianenka snažnim lijevim krošeom. Rus je pao točno na stražnjicu te neko vrijeme nije uspio ustati na noge. U nastavku videa možete vidjeti vjerojatno ostatka sparinga, koji najblaže rečeno nije prošao najbolje za Emelianenka. Još je nekoliko puta primio čiste serije te je jedva ostajao na nogama. Madayev ga je pogađao kako je želio i htio.

Zanimljiv podatak glasi da je naš umirovljeni boksač Dino Mansour 2009. godine u poljskom Szczecinu upravo protiv Madayeva osvojio titulu europskog juniorskog prvaka u boksu. Kasnije se Rus preselio u slobodnu borbu, no nije napravio posebno impresivne rezultate. Ipak, i dalje dovoljno dobro boksa da Emelianenko nema nikakve šanse protiv njega u šakačkom obračunu.

Emelianenka smo posljednji put MMA u akciji gledali prošle godine protiv Tonyja Johnsona. U 38-godini života ima 28 pobjeda i 7 poraza. Hrvatska publika ga se sjeća iz meča protiv Mirka Filipovića, koji smo prtili davne 2004. godine iz Japana. Cro Cop je slavio "high kickom" koji je i danas jedan od kultnih Filipovićevih poteza iz najboljih dana Pride karijere.

Linker
25. travanj 2024 15:04