Ostalo

(VIDEO) Pogledajte drugi najbrži nokaut u povijesti Bellatora

Bellator 228
Objavljena je kompilacija najboljih trenutaka Bellator 228 priredbe održane sinoć u kalifornijskom Inglewoodu, uključujući i jedan od najbržih nokauta u povijesti promocije za koji se pobrinuo sjajni A.J. McKee.

U "main eventu" Bellatora 228 Gegard Mousasi osvetio se Lyotu Machidi za poraz iz njihovih UFC dana svladavši ga nakon pet rundi podijeljenom odlukom sudaca.

Ostatak glavnog programa ponudio je četiri meča kojima je završeno prvo kolo Gand Prix turnira u perolakoj kategoriji.

Daniel Weichel jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio je Saula Rodgersa dok je Darrion Caldwell istim rezultatom svladao Henryja Corralesa. Uspješan je bio i prvak perolake i lake kategorije Patricio Friere koji je također jednoglasnom odlukom porazio Juana Archuleta i tako obranio naslov te osigurao svoje mjesto u četvrtfinalu.

Ipak, najipresivniji nastup ostvario je A.J. McKee u borbi protiv Georgija Karakhanyana. Neporaženi 24- godišnjak došao je do pobjede za samo osam sekundi nakon što je protivnika pogodio velikom lijevicom i završio udarcima u parteru. McKee je tako ostvario drugi najbrži nokaut u povijesti Bellatora i došao do 15. pobjede u nizu.

Linker
14. travanj 2024 20:25