Ostalo

(VIDEO) Pogledajte Machidin fenomenalan nokaut Sonnena i sve najbolje trenutke Bellator 222 priredbe

Bellator 222 održan sinoć u New Yorku s ekskluzivnim prijenosom na DAZN platformi donio je neke uistinu sjajne borbe i završnice istih, a mi vam ovim putem prenosimo snimke najboljih trenutaka priredbe.

Za novi posjet svjetski poznatom Madisn Square Gardenu "machmakeri" Bellatora i predsjednik promocije Scott Coker priredili su odličan popis borbi koji nije razočarao.

U glavnoj borbi večeri velter prvak Rory MacDonald jednoglasnom odlukom sudaca (49-46, 48-47, 48-47) nanio je prvi poraz karijere Neimanu Graciju i preko njega osigurao finale aktualnog turnira u velter kategoriji. Zvijezda druge glavne borbe eventa bio je bivši UFC prvak Lyoto Machida koji je sjajnim letećim koljenom u drugoj rundi savladao i u mirovinu poslao Chaela Sonnena.

Novu pobjedu upisao je i kontroverzni jiu- jitsu as Dillon Danis porazivši Maxa Humphreyja polugom na ruci krajem prve runde. Eduardo Dantas nije imao rješenje za Juana Archuletu koji je velikim nokautom u završnici druge runde slavio protiv bivšeg bantam prvaka. Kyoji Horiguchi nakon osvajanja RIZIN bantam pojasa u Japanu ponovno je porazio sada već bivšeg Bellator prvaka Darriona Caldwella te nakon pobjede jednoglasnom odlukom sudaca (48-47, 49-46, 49-46) sada drži titulu u obje organizacije.

Priredba je ponudila atraktivne borbe i na uvodnom programu, a snimke najboljih trenutaka pogledajte u videima koje su objavili DAZN i ESPN.

" frameborder="0" allowfullscreen>

" frameborder="0" allowfullscreen>

Linker
22. travanj 2024 01:33